Ρίχνονται στη «μάχη» Περιστέρι και ΠΑΟΚ – Για την πρώτη νίκη στο Top 16 ο Προμηθέας

Ρίχνονται στη «μάχη» Περιστέρι και ΠΑΟΚ – Για την πρώτη νίκη στο Top 16 ο Προμηθέας

Συνέχεια στις ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων, με τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι να έχουν δύσκολο έργο κόντρα σε Ντιζόν και Νίζνι αντίστοιχα για το BCL, ενώ ο Προμηθέας ψάχνει την πρώτη νίκη του στο Top 16 του EuroCup.

Στη «μάχη» ρίχνονται απόψε (15/1) για το Basketball Champions League Περιστέρι και ΠΑΟΚ με στόχο να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης που έχουν στην επόμενη φάση.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται ήδη στο Νόβγκοροντ για να αντιμετωπίσουν (18:00) τη Νίζνι, με την οποία ισοβαθμούν στο 6-4 και με νίκη θα κάνουν ένα μεγάλο άλμα ώστε να… καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση.

Από την άλλη πλευρά, ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται (20:00) την πρωτοπόρο του Δ’ ομίλου, Ντιζόν, και θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης είναι ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος ταλαιπωρείται κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Τέλος, για το Top 16 του EuroCup ο Προμηθέας θα τεθεί αντιμέτωπος (19:30) με την Όλντενμπουργκ από τη Γερμανία στην Πάτρα, θέλοντας να κάνει… σεφτέ μετά την ήττα από την Μπρέσια την 1η αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μάκης Γιατράς αναμένεται να έχει στη διάθεση του τους Λάνγκστον Χολ και Κρις Μπαμπ που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Τσέις Φίλερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ