Αποκάλυψη πλαστικού χειρουργού: Έλληνας πολιτικός μου έχει ζητήσει να μεγεθύνω το πέος του!

Αποκάλυψη πλαστικού χειρουργού: Έλληνας πολιτικός μου έχει ζητήσει να μεγεθύνω το πέος του!

Με τον διακεκριμένο πλαστικό χειρουργό κ. Θεόδωρο Βουκίδη, μίλησε ο Γιώργος Τράγκας σχετικά με το πόσοι πολιτικοί έχουν περάσει από το ιατρείο του.

Ο γιατρός είπε στον γνωστό δημοσιογράφο πως οι πολιτικοί προσέχουν την εμφάνιση τους πολύ περισσότερο απ΄όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Ιδιαίτερα οι κυρίες της πολιτικής.

Σύμφωνα με τον κ. Βουκίδη, όλες σχεδόν οι γυναίκες στην ελληνική Βουλή έχουν κάνει μπότοξ! Οι συχνότερες επεμβάσεις που κάνει ο πλαστικός χειρουργός σε γυναίκες ξεκινούν από τα βλέφαρα, περνούν στον λαιμό κι έπειτα ακολουθουν τα μπότοξ και όλες οι μη χειρουργικές επεμβάσεις.

Η φιλοσοφία, εξηγεί ο διακεκριμένος επιστήμων, είναι να γίνονται μικρα πράγματα και πιο συχνά παρά ενα μεγάλο που θα φανεί σίγουρα. Ο κ. Βουκίδης παραδέχθηκε ότι έχουν έρθει σε αυτόν γνωστοί άνδρες πολιτικοί για επεμβάσεις προσώπου κυρίως στα ματια.

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά δείχνουν την ηλικία. Όπως λέει ο Θ. Βουκίδης μια αλλαγή στα βλέφαρα μπορεί να σε δείξει μεχρι και δέκα χρόνια νεότερο.

Η πιο ενδιαφέρουσα αποκάλυψη που έκανε ο πλαστικός χειρουργός στον Γ. Τράγκα είναι ότι έχει τύχει να του ζητήσει πολιτικός να του κάνει κάποια μεγέθυνση στο πάχος του πέους του, κάτι που επιτυγχάνεται με μεταμόσχευση λίπους παράλληλα με τα βλαστοκύτταρα του ασθενούς.

Η διαδικασία αυτή διαρκεί δύο ώρες. Αντίστοιχα σε γυναίκα πολιτικό, ο κος Βουκίδης ανέφερε ότι έχει πραγματοποιήσει σύσφιξη κόλπου με laser πλαστική. Αυτό που κάνει επίσης ο έμπειρος χειρουργός είναι η έγχυση του πλάσματος PRP στο -κατά προσέγγιση- σημείο “G”, το οποίο έχει τις περισσότερες νευρικές απολήξεις και ξεκινά ο οργασμός της γυναίκας. Όλες αυτές οι πλαστικές επεμβάσεις δεν εμπεριέχουν κανένα κίνδυνο, τόνισε ο γιατρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ