Η πιο γελοία διαφήμιση υιοθεσίας γάτας: «Νομίζαμε ότι είναι άρρωστη, αλλά είναι κόπανος» (pic)

Η πιο γελοία διαφήμιση υιοθεσίας γάτας: «Νομίζαμε ότι είναι άρρωστη, αλλά είναι κόπανος» (pic)

Μια πολύ αστεία διαφήμιση σκέφτηκε και δημιούργησε ένα καταφύγιο ζώων προκειμένου να ξεφορτωθεί την «χειρότερη γάτα του κόσμου», όπως ισχυρίζεται.

Το καταφύγιο ζώων Mitchell County στην Βόρεια Καρολίνα κατέκτησε τις καρδιές των φιλόζωων την Τετάρτη όταν δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook, μια ανάρτηση που αφορούσε την υιοθεσία μιας γάτας με το όνομα Περντίτα. Στην αγγελία, που συνοδευόταν από φωτογραφίες του ζώου, έγραψαν: «Η Περντίτα, νομίζαμε ότι ήταν άρρωστη, αλλά τελικά αποδείχτηκε κόπανος».

Σιχαίνεται τις άλλες γάτες, τα σκυλιά, τα παιδιά και δεν θέλει να την αγκαλιάζουν
Συνεχίζοντας, αναφέρουν πως στην Περντίτα αρέσει «να κοιτάζει μέσα στην ψυχή σου μέχρι να νιώσεις ότι δεν μπορείς ποτέ ξανά να είσαι χαρούμενος» αλλά και να «κοροϊδεύει το προσωπικό του καταφυγίου κάνοντάς το να πιστεύει πως είναι άρρωστη». Ανέφεραν επίσης πως η Περντίτα δεν θέλει να παίζει με άλλα γατάκια, σκυλιά ή παιδιά και μισεί να την αγκαλιάζουν οι άνθρωποι. «Είναι ελεύθερη και έτοιμη να κοινωνικοποιηθεί με έναν κοινωνικά περίεργο άνθρωπο που μπορεί να καταλάβει τον προσωπικό της χώρο» ανέφεραν τονίζοντας πως τα έξοδα υιοθεσίας είναι δωρεάν.

Υποκρίνεται πως θέλει να την αγαπάς, αλλά σε δαγκώνει

Η συγκεκριμένη γάτα έφτασε στο καταφύγιο ζώων όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της πέθανε, σύμφωνα με το καταφύγιο που ελπίζει να της βρει ένα παντοτινό σπίτι που δεν θα έχει παιδιά, γάτες, σκύλους ή άλλα ζώα. Σύμφωνα με έναν υπάλληλο του καταφυγίου η Περντίτα κέρδισε τον τίτλο της «Χειρότερης γάτας του κόσμου» επειδή της αρέσει να τρολάρει τους ανθρώπους για να τραβήξει την προσοχή τους. «Υποκρίνεται πως θέλει να την αγαπάς» δήλωσε η Μπρίτανι Τέιλος στο ABC News. «Αλλά μόλις την πάρεις αγκαλιά, αρχίζει να γκρινιάζει. Και σε χτυπά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ