Παντελάκης: «Πάμε στην Τουρκία για να πάρουμε την πρόκριση»

Παντελάκης: «Πάμε στην Τουρκία για να πάρουμε την πρόκριση»

Ο Γιώργος Παντελάκης μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Ορμάν και το προβάδισμα πρόκρισης και ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκες πάνε στη ρεβάνς για την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ορμάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με σκορ 72-64 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Eurocup και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το τέλος του ματς πως οι ερυθρόλευκες άξιζαν τη νίκη, αλλά είχαν θέμα στα ριμπάουντ, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα ταξιδέψουν στην Τουρκία με στόχο να πάρουν την πρόκριση στην οκτάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε καλή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, όχι όμως και στο αμυντικό μας ριμπάουντ. Χάσαμε 15 ριμπάουντ και ήταν κάτι που θέλαμε εξαρχής να το ελέγξουμε. Από κει και πέρα θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Είδαμε κάποιες αδυναμίες που έχουν στην άμυνα και θα εστιάσουμε εκεί το επιθετικό μας κομμάτι.

Στην δική μας άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε, να γίνουμε πολύ σκληροί. Η Orman Genclik είναι μία ομάδα που σκοράρει 85 πόντους, σήμερα έμεινε στους 64. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στην Τουρκία.

Είναι ένα ματς που είμαστε 4-5 κατοχές μπροστά τους και θα πάμε στην Άγκυρα με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ