Νέα προσπάθεια εκβιασμού: Ζήτησε από 25χρονη 2.000 ευρώ για να μην δημοσιεύσει «ροζ» φωτογραφίες της

Νέα προσπάθεια εκβιασμού: Ζήτησε από 25χρονη 2.000 ευρώ για να μην δημοσιεύσει «ροζ» φωτογραφίες της

Νέα υπόθεση sextοrtiοn ερευνούν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 21χρονος Ηρακλειώτης ζήτησε από 25χρονη το ποσό των 2.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιεύσει προσωπικές της φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.

Ο 21χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τον άφησε ελεύθερο ωστόσο έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο δράστης έχει εκβιάσει και άλλες κοπέλες.

Γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο

Όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες όταν η 25χρονη γνώρισε μέσω Διαδικτύου τον 21χρονο και άρχισαν να συνομιλούν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο 21χρονος την έπεισε να του στείλει προσωπικές φωτογραφίες. Μόλις το έκανε αυτό ο δράστης ξεκίνησε τον εκβιασμό. Της ζήτησε 2.000 ευρώ προκειμένου να μην της δημοσιεύσει. Η 25χρονη του είπε ότι δεν διαθέτει το χρηματικό ποσό με αποτέλεσμα ο 21χρονος να της κάνει νέα «προσφορά» ζητώντας της 200 ευρώ.

Η επιχείρηση των αρχών

Η 25χρονη αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές με τους άνδρες της αστυνομίας να σχεδιάζουν μία επιχείρηση για την σύλληψη του εκβιαστή. Στις 20 Ιανουαρίου η κοπέλα – μετά από συνεννόηση με τους αστυνομικούς – απάντησε στον 21χρονο πως θα του δώσει τα 200 ευρώ που ζητούσε.

Ο δράστης της είπε να στείλει τα χρήματα σε συγκεκριμένη διεύθυνση με εταιρία κούριερ. Η 25χρονη πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα από την αστυνομία και έκανε ότι της ζήτησε ο 21χρονος.

Την Τετάρτη, η εταιρεία κούριερ παρέδωσε στον δράστη το δέμα με τα χρήματα με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο και τον συνέλαβαν, οδηγώντας τον στην δικαιοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ