Έχεις στιλ και υπερηφάνεια; Τότε είσαι η ιδανική ερωμένη γι’ αυτόν τον άντρα

Έχεις στιλ και υπερηφάνεια; Τότε είσαι η ιδανική ερωμένη γι’ αυτόν τον άντρα

Έτσι θέλει τη γυναίκα ο άντρας με την Αφροδίτη στον Λέοντα

Έχεις στιλ και υπερηφάνεια ή κατάγεσαι από μεγάλο τζάκι; Είσαι ψωνάρα με την πάρτη σου; Αν ναι, έχεις πάρει αβλεπί τα κλειδιά της καρδιάς του υποψήφιου αυλικού και μάλιστα με πολλά bonus.

Πρόκειται για έναν άντρα που βλέπει τη γυναίκα σαν βασίλισσα, σαν αρχόντισσα. Και γι’ αυτό σκίζεται να την υπηρετήσει και θρέφοντας τη ματαιοδοξία του, κάνει τη ζωή του όλο και πιο δύσκολη. Θέλει να την καμαρώνει και να την επιδεικνύει, αφού με αυτόν τον τρόπο ταΐζει το υπερτροφικό εγώ του.

Το ένα καλό είναι πως με αυτόν τον άντρα δε θα πλήξεις ποτέ. Η ζωή σου θα είναι κάθε μέρα και μια νέα θεατρική παράσταση ή έστω ένα show του… τσίρκου. Η μεγαλύτερη ενόχλησή σου θα έρθει, όταν διαπιστώσεις πως από καιρού εις καιρόν τελικά υπάρχουν κι άλλες υποψήφιες βασίλισσες. Γιατί η ανάγκη για διαρκή επιβεβαίωση του μεγαλείου του εκεί οδηγεί συνήθως.

Αν του λες, βέβαια, το τραγούδι του Φλωρινιώτη “μεγάλε , είσαι και ο πρώτος μεγάλε” δεν σε χωρίζει, κι ας έρθει η Gigi να πέσει στα πόδια του.

AdTech Ad

Το μόνο που έχει να κάνει η εκάστοτε -πρώην- Λίτσα αλλά κι εσύ με τους ένδοξους προγόνους είναι να κρατήσεις τα μπόσικα. Τη μύτη, δηλαδή, ψηλά, γιατί αυτό είναι δείγμα ευγενούς και αριστοκρατικής καταγωγής. Ο θαυμασμός είναι το δεύτερο κλειδί της σχέσης κι οφείλει να είναι μονόπατος για να συντηρείται η τροφοδοσία. Είναι γνωστό πως μια αγέρωχη αρχόντισσα εκδηλώνεται πάντα με στιλ και αξιοπρέπεια, υποδηλώνοντας με νόημα ότι «υπάρχουν και καλύτερα».

Έτσι κι αλλιώς, μετά από χρόνια και καιρούς ο γενναιόδωρος και απένταρος πρώην αυλικός θα μονολογεί: «Την είχα σαν βασίλισσα και μ’ έστειλε αδιάβαστο…»

Υπάρχει βέβαια και το άλλο σενάριο. Να είσαι μια «σουρλουλού» της νύχτας με ντοκτορά στην κολακεία. «Αχ, τι ωραία που τα λες Τόλη!» Το ξεζούμισμα του ψωροπερήφανου θαυμαστή σου, που σκορπά τα ευρώπουλα για να κερδίζει τις εντυπώσεις και τις καρδιές, είναι θέμα ημερών, εκτός κι αν έχει μεγάλη περιουσία, οπότε θα σου πάρει λίγο παραπάνω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ