Έρευνα: 1 στους 10 προτιμά το Netflix από την ερωτική πράξη

Έρευνα: 1 στους 10 προτιμά το Netflix από την ερωτική πράξη

Tο Netflix έχει γίνει, σταδιακά, η αγαπημένη μας συνήθεια ενώ οι σειρές που βλέπουμε εμμονική είναι το πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης στις παρέας. Αρκεί όμως μια καλή σειρά για να σε κάνει να αρνηθείς την απόλαυση του σεξ; Μπορεί η πλατφόρμα που είναι η καλύτερή σου φίλη να γίνεται και ο μεγαλύτερός σου εχθρός στην σεξουαλική σου ζωή; Οι έρευνες το επιβεβαιώνουν.

Είναι γεγονός ότι ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των συνδρομητών σε τέτοιες πλατφόρμες. Έρευνα στη Βρετανία δείχνει ότι οι περισσότεροι επιλέγουν να κάτσουν σπίτι τους για να παρακολουθήσουν ταινίες ή σειρές έτσι ώστε να κάνουν οικονομία για πιο σημαντικά πράγματα που επιθυμούν να προγραμματίσουν. Σε αντίθεση με το FOMO που μέχρι τώρα επικρατούσε, η νέα γενιά έχει το JOMO (joy of missing out).

Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 2.200 ανθρώπους και το 1/4 των συμμετεχόντων προτιμά να μην βγαίνει για ποτό από το να μην βλέπει Netflix ενώ το 1/5 προτιμά να γίνει vegan από το να μη κάνει streaming. Το 50% θα παρατούσε τα social media και το 11% θα ξεχνούσε ακόμα και το σεξ. Όλα αυτά για να μην χάσει τις εξελίξεις στο You ή στο The Crown.

Είναι οι συνδρομές τόσο σημαντικές για εμάς; Η έρευνα δείχνει ότι το 25%  παραδέχτηκε ότι ξοδεύει τις εργατοώρες μιας μέρας βλέποντας Netflix κάθε βδομάδα ενώ το 1/5 παραδέχεται ότι ακούει μουσική στο Spotify τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα. Επιπλέον, η πλειοψηφία της νέας γενιάς ξοδεύει 3 ώρες -203 ολόκληρα λεπτά- την εβδομάδα με φίλους ενώ παραπάνω από μία ώρα -82 λεπτά- κάνοντας swip στο Tinder.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ