Άρης και στις ΗΠΑ (pic)

Ο οπαδός των κιτρινόμαυρων, Περικλής Πανούσης, που κατοικεί μόνιμα στο Σαν Φρανσίσκο ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και στηρίζει τη προσπάθεια σωτηρίας της ΚΑΕ


Άρης και στις ΗΠΑ (pic) | to10.gr

Ο Περικλής Πανούσης ταξίδεψε μαζί με τη γυναίκα του στη Θεσσαλονίκη από τις ΗΠΑ όπου διαμένει μόνιμα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Α. Σ Λευτέρη Αρβανίτη. Ο οπαδός του Άρη στηρίζει ενεργά τη προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Ολυμπιακός: Έχασε γιατί… έπαιξε για τη νίκη

«Η καρδιά του ΑΡΗ χτυπά δυνατά και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ο Περικλής Πανούσης είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αν και ζει μόνιμα στο Σαν Φρανσίσκο, στηρίζει ενεργά την προσπάθεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ για τη σωτηρία της ομάδας μπάσκετ κι όπως λέει, λόγω της διαφοράς ώρας με τις Η.Π.Α., ξυπνάει τα ξημερώματα για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια των «κίτρινων» σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Ο Περικλής βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του. Επισκέφτηκε την προπόνηση της ομάδας μπάσκετ και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ και Αντιπρόεδρο της Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, με τον οποίο τους συνδέει φιλία. Δεν έχασε την ευκαιρία μάλιστα να παρακολουθήσει δια ζώσης και τον χθεσινό (23/01) αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδα με τη Ξάνθη».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Ξάνθης, από Τρίτη η απόφαση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο