Βίκυ Παγιατάκη: Η Πανσέληνος φέρνει πονοκέφαλο το Σαββατοκύριακο σε 2 ζώδια!

Βίκυ Παγιατάκη: Η Πανσέληνος φέρνει πονοκέφαλο το Σαββατοκύριακο σε 2 ζώδια!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία αστρολόγος μας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες για την Πανσέληνο και την επιρροή της και σήμερα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε 2 ζώδια! Ποια είναι αυτά;

Ελεύθερο το Σαββατοκύριακο για τους Κριούς, ενώ αφιερωμένη στους άλλους και στις υποχρεώσεις θα είναι η σημερινή μέρα για τους Ταύρους. Ανάσα οξυγόνου και νέες δυνάμεις για τους Διδύμους. Ένα αίσθημα απελευθέρωσης για τους Καρκίνους από το απόγευμα. Για τους Λέοντες τα διάφορα «πρέπει» και οι υποχρεώσεις προηγούνται. Με εύνοια ξεκινάνε οι Παρθένοι και πάνε στην ουδετερότητα.

Με πολλά «ατού» και δυνατότητες οι Ζυγοί. Οι Σκορπιοί άντε να αποδείξουν ότι δεν είναι… ελέφαντες, ενώ οι Τοξότες προσπερνάνε εμπόδια και παίρνουν ανάσες. Οι Αιγόκεροι πρέπει να βάλουν τώρα που γυρίζει. Οι Υδροχόοι δεν πρέπει να καθυστερούν με ενέργειες και αποφάσεις. Οι Ιχθύες παίρνουν δυνάμεις για να συνεχίσουν, έχει δρόμο ακόμα. Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βίκυ Παγιατάκη.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ