Γέμελος: «Είμαι ευτυχισμένη στον Ολυμπιακό, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Γέμελος: «Είμαι ευτυχισμένη στον Ολυμπιακό, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Η Ελληνίδα γκαρντ/φόργουορντ των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Basket League Show, και για μίλησε για την πορεία της ομάδας της.

Η Τζάκι Γέμελος μετά την εξαιρετική εμφάνιση με τον Ορμάν είναι εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στην φετινή του πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η γκαρντ/ φόργουορντ των Ερυθρόλευκων, φιλοξενήθηκε στην εκπoμπή «Basket League Show» και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας της για την πρόκριση στους «8» του Eurocup Γυναικών, στην Εθνική ομάδα καθώς και στο μέλλον της.

Η Γέμελος υποστήριξε αρχικά:

«Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, για να εκπληρώσει τους στόχους της. Έχουμε ένα ματς στη Τουρκία και αυτός είναι ο στόχος μας και να συνεχίσουμε στην φαση των «8» του Eurocup.

Σε ερώτηση για την Εθνική ομάδα, η Γέμελος υποστήριξε:

«Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Eurobasket. Έχουμε την ευκαιρία μας. Διαθέτουμε μία πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Eurobasket».

Σε περίπτωση νίκης επί του Κρόνου, ο Ολυμπιακός θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της γυναικείας ομάδας του Κονέκτικατ, τις Χάσκις, οι οποίες και σταμάτησαν στις 111 νίκες στο NCAA, με την Γέμελος να υποστηρίζει πως:

«Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα αυτό. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε ότι παιχνίδια έρχονται μπροστά μας. Τα ρεκόρ υπάρχουν για να μπορούμε να τα προσπερνάμε, σε κάθε ματς υπάρχουν αυτά στο μυαλό μας, αλλά δεν μας αφήνουν να μας επηρεάζουν».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Η ελληνική λίγκα δεν ήταν όπως παλιά αλλά είναι μία πολύ καλή λίγκα. Από την μεριά μας προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και είναι μία εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός κι είναι πολύ όμορφο να παίζεις στην Ελλάδα και σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είμαι ευτυχισμένη εδώ».

Όσον αφορά το μέλλον της, ξεκαθάρισε πως:

«Προτιμώ την Ελλάδα από την Ιταλία. Είμαι μισή Ελληνίδα και λατρεύω να αγωνίζομαι εδώ. Τώρα είναι μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μου. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι και τι μπορεί να μου φέρει το WNBΑ. Βέβαια το μυαλό μου είναι εδώ στο πρωτάθλημα και την πορεία μας στο Eurocup. Και βλέπουμε το καλοκαίρι τι θα γίνει και το τι μπορεί να μας φέρει ο δρόμος για το WNBA. Προς το παρόν είναι για φέτος το συμβόλαιο μου, όμως αγαπάω τον Ολυμπιακό, το πρόγραμμα και το προπονητικό τιμ, την ομάδα μου και τις συμπαίκτριες μου και θα ήμουν ευχαριστημένη το καλοκαίρι θα ήθελα να επιστρέψω εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ