Παντελάκης: «Στενάχωρη για όλους μας η απώλειά του Νταή»

Παντελάκης: «Στενάχωρη για όλους μας η απώλειά του Νταή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το ρεκόρ της ομάδας του ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Αντώνη Νταή που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με άνεση του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και έφτασε τις 111 σερί νίκες στην Α1 Γυναικών, ισοφαρίζοντας το σερί των Χάσκις του Κονέκτικατ.

Μετά το ματς, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Παντελάκης, αναφέρθηκε στο επίτευγμα της ομάδας του, αλλά και στην απώλεια του Αντώνη Νταή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε να πούμε πολλά για το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι όμως ιδιαίτερο γιατί ισοφαρίσαμε και το ρεκόρ των Χάσκις στις νίκες και από μόνο του αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Η ομάδα έκανε το ροτέισον που έπρεπε για να ξεκουράσουμε τις παίκτριες που έπαιξαν πολύ την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Αυτά όμως είναι πράγματα δευτερευούσης σημασίας γιατί πραγματικά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και στον στενό κύκλο του Αντώνη Νταή. Ένας άνθρωπος εργάτης του χώρου και είναι πολύ στενάχωρη για όλους μας η απώλειά του».

Η Άννα Σπυριδοπούλου δήλωσε: «Ηταν ουσιαστικά ένα ξεμούδιασμα για εμάς μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήμασταν σοβαρές σε όλη την διάρκειά του και παίξαμε αρκετά καλά. Από την μεριά μου θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Νταή για την απώλειά του. Ενός ανθρώπου που πρόσφερε πάρα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ