Άλμπα: Η ιστορική μεταμόρφωση της Mercedes-Benz Arena (vid)

Άλμπα: Η ιστορική μεταμόρφωση της Mercedes-Benz Arena (vid)

Η αλλαγή της έδρας Βερολινέζων για τον γερμανικό τελικό Κυπέλλου χόκεϊ, θα είναι...ξεχωριστή αφού την ίδια μέρα θα γίνει αγώνας χόκεϊ και αγώνας μπάσκετ!

Στις 16 Φεβρουαρίου του 2020, ένας αγώνας χόκεί και ένας αγώνας μπάσκετ, θα γίνουν για πρώτη φορά, την ίδια μέρα στην Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου. Πρώτα η Eisbären Berlin θα αντιμετωπίσει την Adler Mannheim για τον τελικό του γερμανικού κυπέλλου του χόκεϊ και στη συνέχεια θα γίνει αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στην Άλμπα Βερολίνου και την Όλντενμπουργκ. Πως θα συμβεί αυτό;

Αρχικά κανονίστηκε από την διοργανώτρια αρχή του χόκεϊ ο αγώνας να μεταφερθεί από τις 2 το μεσημέρι στη 1:15, ώστε να μπορέσει να γίνει κανονικά στις 8:30 (ώρα Γερμανίας) το παιχνίδι της Άλμπα. Και αυτό συνέβη για να προλάβει να πραγματοποιηθεί το ολικό λίφτινγκ του γηπέδου.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς και το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο, για να συμβεί αυτό θα χρειαστούν 800 άτομα προσωπικό και θα πρέπει να μετακινηθούν 350 τόνοι από πράγματα, με τους 100 να φεύγουν από την σάλα… χειροκίνητα!

Η πρόβα λοιπόν για να δουν τους χρόνους και τα περιθώρια, έγινε μεταξύ 26 Ιανουαρίου όταν και η Eisbären Berlin αγωνίστηκε με την Schwenningen και η Άλμπα με την Κραϊσλσχάιμ, με τους εργαζομένους να μετατρέπουν το… παγωμένο γήπεδο χόκεϊ σε γήπεδο μπάσκετ!

Δείτε την μεταμόρφωση του γηπέδου της Άλμπα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ