Ορμάν Γκεντσλίκ – Ολυμπιακός 83-59

Ορμάν Γκεντσλίκ – Ολυμπιακός 83-59

Όπως πρόπερσι έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός σταμάτησε στους 16 του Eurocup, χάνοντας ύστερα από κακή εμφάνιση από την Ορμάν στην Τουρκία.

Πήγε στην Άγκυρα με προίκα 8 πόντων από τη νίκη στο ΣΕΦ και για 30 λεπτά ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι μπορούσε να περάσει (έστω και δύσκολα) το εμπόδιο της Ορμάν Γκεντσλίκ. Κανείς, ενδεχομένως ούτε κι ο ίδιος ο Γιώργος Παντελάκης, δεν περίμενε ότι η ομάδα του θα καταρρεύσει στην τελευταία περίοδο και θα γνωρίσει ήττα – αποκλεισμό, με το βαρύ 83-59!

Οι «ερυθρόλευκες» δέχθηκαν 24 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο και πέτυχαν μόλις 6, γεγονός που δείχνει πως όταν οι αντίπαλές τους μπήκαν στη… ζώνη άνεσης, απώλεσαν την ψυχραιμία και την ψυχολογία του αγώνα, σταμάτησαν να παλεύουν και συνόδευσαν την τελευταία τους ευρωπαϊκή φετινή παρουσία, με τη χειρότερη δυνατή εικόνα. Εν ολίγοις αδίκησαν τον εαυτό τους, αλλά κανείς δεν τους φταίει, εκείνες πρέπει να βρουν τι πήγε λάθος.

Η Ανρίκε Οκουνμποάλε αποτέλεσε άλυτο γρίφο για την «ερυθρόλευκη» άμυνα, πέτυχε 31 πόντους, μοίρασε 6 ασίστ, έμοιαζε να είναι μια ομάδα μόνη της. Από κοντά κι η Πάρις, η οποία τέλειωσε το ματς με «νταμπλ νταμπλ». Από τον Ολυμπιακό προσπάθησε η Γέμελος, η Γκρέιβς ήταν διψήφια σε πόντους και ριμπάουντ (κατέβασε 16 «σκουπίδια»), όμως όλα αυτά είχαν αξία στα 3/4 της αναμέτρησης. Μετά… κατέβηκε ο γενικός.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 41-34, 59-53, 83-59.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ