Ανδρέας Γλυνιαδάκης : «Το μπάσκετ ανήκει σε όλους»

Ανδρέας Γλυνιαδάκης : «Το μπάσκετ ανήκει σε όλους»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ ανέλυσε το μήνυμα του All Star Game. «Ενώνουμε τρεις γενιές κι όσους αγαπούν το άθλημα" είπε ο Γλυνιαδάκης.

«Εμείς, ως παίκτες, θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα: Δεν είμαστε μόνο αθλητές. Το μπάσκετ είναι γιορτή. Μπορούμε να παίζουμε στις ίδιες ομάδες και να μοιραζόμαστε μια μπάλα, ανεξάρτητα της φανέλα που φοράμε. Θέλουμε να έχουμε -κι έχουμε- αυτό το διήμερο στην πόλη του Ηρακλείου, βοηθώντας κάποια ιδρύματα, γιατί όπως ξαναείπα είμαστε άνθρωποι, αλλά και γονείς εκτός γηπέδου». Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έκανε το… τζάμπολ του All Star Game. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Έχουμε μαζί μας τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ με αμαξίδιο και τα ευχαριστώ που είναι κοντά μας, γιατί περνάμε ένα μήνυμα ότι το μπάσκετ ανήκει σε όλους, είναι για όλους και κυρίως το μπάσκετ που θα δει ο κόσμος το Σαββατοκύριακο απευθύνετε σε όλους τους φιλάθλους, που βλέπουν μπάσκετ, και σε όλους τους αθλητές που το έφεραν μέχρι εδώ.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ενώνει τρεις γενιές: Αυτή του Παναγιώτη Φασούλα και του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά, που θα παίξουν στον αγώνα των παλαίμαχων το Σάββατο, αλλά και τα παιδιά που παίζουν τώρα, όπως ο Καλάθης και ο Ζήσης.

Ο καθένας από αυτούς έχουν φέρει το μπάσκετ εδώ που είναι σήμερα. Γι’ αυτό τον λόγο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλο τον κόσμο της Κρήτης, να παρακολουθήσει και να δει από κοντά τους πρωταγωνιστές. Να πάρει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί τους στο γήπεδο και στην πόλη του Ηρακλείου. Και, γιατί όχι, να δημιουργηθούν νέοι αθλητές και νέα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να έρθουν κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό».

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ευχαρίστησε όσους βοηθούν, ώστε να διεξαχθεί με τον αρτιότερο δυνατό τρόπο το διήμερο του All Star Game το Σαββατοκύριακο:

«Ως Κρητικός είμαι πολύ περήφανος, που συνδιοργανώνουμε στην Κρήτη ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ -και πρέπει να το κάνω- και την Περιφέρεια Ηρακλείου, και τον Δήμο Ηρακλείου, και την ΕΚΑΣΚ, και φυσικά την ΕΚΟ, που χωρίς τη βοήθειά της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το ΕΚΟ All Star Game εξ αρχής, αλλά και όλους τους φορείς που μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη σημερινή μέρα και για τη βοήθεια όλων, γιατί είναι και πολλοί που μας έχουν στηρίξει και δεν έχουμε αναφέρει τα ονόματα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ