24ο All Star Game: Team Καλάθης εναντίον Team Ματσιούλις

24ο All Star Game: Team Καλάθης εναντίον Team Ματσιούλις

Οι κορυφαίοι παίκτες της Basket League παίρνουν θέση στο τζάμπολ, στις 16:30, στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου στον κεντρικό αγώνα του 24ου ΕΚΟ All Star Game.

H γιορτή του ελληνικού μπάσκετ κορυφώνεται το απόγευμα της Κυριακής με τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην Team Καλάθης και την Team Ματσιούλις. Υψηλό μπασκετικό θέαμα, εντυπωσιακά καρφώματα και «βροχή» από τρίποντα από την ελίτ των Ελλήνων και ξένων αθλητών, μουσική, χορός και πολλά χαμόγελα θα απολαύσουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο, αλλά και όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον εντυπωσιακό αγώνα από τον τηλεοπτικό τους δέκτη και την ΕΡΤ.

Φέτος, υπήρξε αλλαγή στον τρόπο συγκρότησης των ρόστερ του αγώνα της Κυριακής (9/2), προκειμένου να ανανεωθεί ο επιτυχημένος θεσμός του All Star Game, να δοθεί έξτρα κίνητρο στους παίκτες που αγωνίζονται στον Κεντρικό Αγώνα και να νιώσουν τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι όπως στα ανοιχτά γήπεδα της γειτονιάς τους όταν παίζουν με την παρέα τους. Αλά ΝΒΑ, επικεφαλής των δύο ομάδων, βάσει των περισσότερων βαθμών που συγκέντρωσαν στην ψηφοφορία τέθηκαν ο Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός) και ο Γιόνας Ματσιούλις (ΑΕΚ), οι οποίοι και επέλεξαν, μέσω διαδικασίας που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports, τους παίκτες που απαρτίζουν τις ομάδες τους, τις Team Calathes και Team Maciulis. Οι δύο ομάδες δεν συγκροτήθηκαν δηλαδή βάσει της προέλευσής τους (Ευρωπαίοι – Αμερικάνοι ή Έλληνες – Ξένοι). Η καινοτομία της διοργάνωσης του 24ου All Star Game είναι πως οι δύο πρώτοι παίκτες στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού, επέλεξαν για τις ομάδες που πήραν το όνομα τους από τους υπόλοιπους 22 παίκτες που ψηφίστηκαν από τους φιλάθλους και τους προπονητές της Basket League, τους συμπαίκτες τους, χωρίς περιορισμό καταγωγής.

Η ομάδα των Rising Stars ήταν αυτή που επικράτησε, 103-90, της μεικτής ομάδας All Time Stars, στην αναμέτρηση του Σαββάτου (8/2) στο 24ο All Star Game. MVP αναδείχτηκε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος των Rising Stars (26π., 4 ριμπ., 3 κλ.), ενώ από τους All Time Stars ξεχώρισαν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος (20π., 17 ριμπ., 4 ασ) και Δημήτρης Διαμαντίδης (15π., 6 ασ., 3κλ., 2 κοψ.).

Ο Κώστας Παπαδάκης του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων στον αγώνα του Σαββάτου (8/2), ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα Πατρών εξασφάλισε την πρόκριση στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Οι συνθέσεις των ομάδων του 24ου All Star Game 2020 έχουν ως εξής:

Η ομάδα του Καλάθη: Κατσίβελης, Μάντζαρης, Φίλερ (Προμηθέας), Τόμας, Παππά (Παναθηναϊκός), Φράνκαμπ (Ρέθυμνο), Ρας (Λάρισα), Τσαϊρέλης (Ήφαιστος), Σάμιουελς (Πανιώνιος), Καββαδάς (Ηρακλής) και Σχορτσανίτης (Ιωνικός Νίκαιας) με προπονητές τους Ηλία Παπαθεοδώρου (ΑΕΚ) και Σωτήρη Μανωλόπουλο (Ήφαιστος).

Η ομάδα του Ματσιούλις: Φρεντέτ, Ράις, Μήτογλου, Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Μπράουν (ΠΑΟΚ), Χάνλαν (Ηρακλής), Μποχωρίδης (Άρης), Γιαννόπουλος, Σλότερ (ΑΕΚ), Μαυροκεφαλίδης (Προμηθέας) και Αγκμπελέσε (Κολοσσός Ρόδου) με προπονητές τους Μάκη Γιατρά (Προμηθέα) και Βαγγέλη Ζιάγκο (Ρέθυμνο).

Όσο για τους δύο διαγωνισμούς, στα καρφώματα συμμετέχουν οι: Γουάιλι (Παναθηναϊκός), Μόουζες (Περιστέρι), Ντέιβις (Ηρακλής), Ντάιμ (Λαύριο), Φιλιππάκος (Δάφνη Δαφνίου) και ο Μαντζούκας (Προμηθέας) που κέρδισε στους πιτσιρικάδες.

Στα τρίποντα θα συμμετέχουν οι: Φράνκαμπ (Ρέθυμνο), Φρεντέτ (Παναθηναϊκός), Γκετσεβίτσιους (Άρης), Γκρέι (Περιστέρι), Καράμπουλας (Διαγόρας Δρυοπιδέων) και ο Παπαδάκης που κέρδισε χθες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ