Προμηθέας: Χωρίς απουσίες απέναντι στο Περιστέρι

Προμηθέας: Χωρίς απουσίες απέναντι στο Περιστέρι

Ο Μάκης Γιατράς μετά από καιρό θα έχει όλους τους αθλητές του στην διάθεσή του για τον ημιτελικό με την ομάδα των δυτικών προαστίων

Έτοιμος για τον ημιτελικό με το Περιστέρι είναι ο Προμηθέας Πάτρας, με τον Μάκη Γιατρά να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Οι Πατρινοί μετά από καιρό έχει πανστρατιά για την αναμέτρηση στο «Δημήτρης Τόφαλος» και θα πρέπει να διαλέξει την τελική δωδεκάδα από τους:Μπελ, Χολ, Μπαμπ, Λίποβι, Καφέζα, Αγραβάνη, Μαυροκεφαλίδη, Κολιό, Κασελάκη, Κουρουπάκη, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Φίλερ, Τζόουνς, Μαντζούκα και Μπαζίνα.

Η ομάδα της Πάτρας ενημέρωσε μέσω της ιστοσελίδας της και για τον τρόπο που μπορεί ο κόσμος της να προμηθευτεί τα εισιτήρια για το παιχνίδι με το Περιστέρι.

Αναλυτικά: «Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης την Τρίτη 11/2 09:00-18:00 και την Τετάρτη 12/2 09:00-14:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820). Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 10 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ