Καρασταμάτης: «Αν όχι εμείς, τότε να το πάρει η ΑΕΚ γιατί είμαι Aεκτζής!»

Καρασταμάτης: «Αν όχι εμείς, τότε να το πάρει η ΑΕΚ γιατί είμαι Aεκτζής!»

Ο αρχηγός του Διαγόρα Δρυοπιδέων έκανε λόγο για ιστορική πρόκληση για την ομάδα της Κύθνου, ενώ υποστήριξε πως εάν αποκλειστεί από τον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα του τότε προτιμάει να το σηκώσει η Ένωση.

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων είναι η έκπληξη του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας καθώς έχει προκριθεί στον ημιτελικό του θεσμού, όπου και αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό του Αιγαλέου.

Ο αρχηγός της ομάδας, Μιχάλης Καρασταμάτης, μίλησε για την αναμέτρηση, έκανε λόγο για ιστορική πρόκληση και υποστήριξε ότι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, θέλει να δει την Ένωση να σηκώνει το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Διαγόρα:

«Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα και φυσικά ιστορική στιγμή για το σύλλογο. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή, που ίσως το περιμέναμε λίγο διαφορετικά, διότι τις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε κάποια ατυχή αποτελέσματα που μας έχουν ρίξει τη ψυχολογία, αλλά πάμε να το χαρούμε και να περάσουμε καλά. Αν δεν καταφέρουμε εμείς να πάρουμε το Κύπελλο, θα ήθελα να το πάρει η ΑΕΚ, διότι είμαι βαμμένος αεκτζής!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ