Final Eight: Την πρόκριση η Αρμάνι, «διπλός» πάλι ο Χαπ

Final Eight: Την πρόκριση η Αρμάνι, «διπλός» πάλι ο Χαπ

Η ομάδα του Μιλάνου επικράτησε με 86-62 της Κρεμόνα και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας. Διακρίθηκε ξανά ο Αμερικανός του Ολυμπιακού.

Πριν μερικές ημέρες είχε δυσκολευτεί στο πρωτάθλημα, όμως στο Κύπελλο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε με 86-62 της Κρεμόνα, για τους «8» του Κυπέλλου αυτήν την φορά, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι Μιλανέζοι δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα, προηγήθηκαν με 23-4 με την έναρξη της αναμέτρησης και από εκεί και έπειτα διατήρησαν αυτό το προβάδισμα και κατέκτησαν χωρίς να πιεστούν το θετικό αποτέλεσμα.

Για την Αρμάνι ξεχώρισε ο Ταρζέφσκι με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τους Μίτσοφ και Ντέλα Βάλε να προσθέτουν από 13 πόντους. Από τους ηττημένους, για άλλη μία φορά ο Ίθαν Χαπ ήταν εξαιρετικός.

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος παίζει ως δανεικός στην Κρεμόνα από τον Ολυμπιακό, είχε ένα ακόμα double double πετυχαίνοντας 12 πόντους, με 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρμάνι Μιλάνο αγωνίστηκε με φανέλες που θυμίζουν Λος Άντζελες Λέικερς, στην μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και θα το κάνει αυτό και σε όλη την διάρκεια του Final Eight της Ιταλίας.

Δεκάλεπτα: 28-12, 44-31, 60-51, 86-62.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ