Xατζηνικολάου : «Μη χαλαρώσουμε ούτε στιγμή»

Xατζηνικολάου : «Μη χαλαρώσουμε ούτε στιγμή»

Η Όλγα Χατζηνικολάου μίλησε για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τζιρόνα στη φάση των «16» του Eurocup.

Με το δεξί στο 2018 θέλει να μπει ο Ολυμπιακός, με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις να φιλοξενούν στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας την Τζιρόνα (04/01, 18:00), στο πρώτο παιχνίδι της κόντρας των δύο ομάδων για την πρόκριση στους «8» του Eurocup.

Η Όλγα Χατζηνικολάου μίλησε στο osfp.gr για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα, το συναίσθημα του να έχει περάσει η ομάδα της στους «16» της διοργάνωσης, ενώ έκανε και το κάλεσμά της προς τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Αρχικά η γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε για την πρώτη «μάχη» με τη Τζιρόνα ότι: «Είναι σημαντικό για μας γιατί ήταν ένας στόχος που τον είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Εάν δεν τα καταφέρναμε θα ήταν αποτυχία και εφόσον αυτό έγινε πραγματικότητα θεωρώ ότι έχει φύγει το άγχος από πάνω μας και είμαστε έτοιμες να κάνουμε από εδώ και πέρα και την λεγόμενη… υπέρβαση».

Τι πρέπει να κάνει για να μπορέσει να περάσει το εμπόδιο της ισπανικής ομάδας; Η Χατζηνικολάου εξήγησε πως: «Η Τζιρόνα επειδή είναι και ισπανική ομάδα, παίζει ένα στιλ πιο γρήγορο και επιθετικό. Οπότε σίγουρα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα, γιατί μία ομάδα που παίζει με αυτό το στιλ οφείλουμε να τις κόψουμε αυτό που κάνει καλά. Αυτές λοιπόν τρέχουν καλά, είναι γρήγορες, διαθέτουν 2-3 παίκτριες που είναι «κλειδιά» και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να τις σταματήσουμε. Θεωρώ λοιπόν ότι το βασικό συστατικό για να τα καταφέρουμε είναι η άμυνά μας και σίγουρα πρέπει να έχουμε και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, σε περίπτωση που κερδίσουμε στη διαφορά πόντων».

Αναφορικά τώρα με το γεγονός πως μετά τα μπαράζ με τη Σέπσι, ο Ολυμπιακός φαντάζει πιο έτοιμος για τη συνέχεια, υποστήριξε: «Δεν νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο. Έχουμε πάρα πολύ έμπειρες παίκτριες στην ομάδα. Εχουμε παίξει άπειρα παιχνίδια. Δεν είναι δηλαδή μία παραπάνω εμπειρία το γεγονός πως περάσαμε τη Σέπσι,. Εμείς κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Το αντιλαμβανόμαστε ως ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Θεωρώ ότι πρεπει να είμαστε πολύ σοβαρές και στα δύο ματς και πάνω απ’ όλα να μην χαλαρώσουμε ούτε λεπτό γιατί είναι μία ομάδα που μπορεί να μας τιμωρήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Τέλος, η γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, τονίζοντας πως: «Τους έχουμε σίγουρα πιο πολύ ανάγκη από ποτέ. Θέλουμε να έρθουν να μας στηρίξουν και για να μας δώσουν την ώθηση που χρειάζεται. Σίγουρα χωρίς αυτούς θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε γιατί τους έχουμε ανάγκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ