Γκασόλ: «Θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς, πιθανότητα να αποσυρθώ»

Γκασόλ: «Θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς, πιθανότητα να αποσυρθώ»

Ο Πάου Γκασόλ,σε δηλώσεις του, μίλησε για το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ενεργό δράση, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ο Πάου Γκασόλ μετά την περσινή άσχημη σεζόν του όπου λόγω τραυματισμού αγωνίστηκε μόλις σε 30 παιχνίδια στο ΝΒΑ, 27 με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και άλλα 3 με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Ισπανός μίλησε στο «ESPN Radio» αναφερόμενος στην κατάσταση που βρίσκεται το σώμα του αυτή τη στιγμή, αλλά και στην περίπτωση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Τη δεδομένη στιγμή είμαι στην αποκατάσταση. Επικεντρώνομαι στο να γίνει καλά το πόδι μου και να επιστρέψω στη δράση, να προσπαθήσω να παίξω.

Δεν μπορώ να το παραβλέψω, είναι πάντα πιθανότητα η απόσυρση. Δεν είμαι νέος πλέον, ειδικά αν μιλήσουμε με μπασκετικά δεδομένα», είπε αρχικά για το σώμα του και στη συνέχει μίλησε για τους Μπλέιζερς:

«Με τους Μπλέιζερς συμφωνήσαμε ότι ήταν καλύτερο να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση του τραυματισμού μου, χωρίς να είμαι στο πρόγραμμα της ομάδας».

Ακόμη τόνισε πως θα ήθελε να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι, για να ενισχύσει τη «φούρια ρόχα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ