Εθνική Ελλάδος: Ενσωματώθηκαν οι τελευταίοι απόντες

Εθνική Ελλάδος: Ενσωματώθηκαν οι τελευταίοι απόντες

Οι έξι παίκτες που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον τελικό Κυπέλλου είναι στη διάθεση του Σκουρτόπουλου για τα ματς με Βουλγαρία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου την Τρίτη βρέθηκαν κανονικά οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Αγραβάνης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Λεωνίδας Κασελάκης και Δημήτρης Κατσίβελης, αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και πήραν μια μέρα άδεια από τη συμμετοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα την περασμένη Κυριακή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και για το ματς της ερχόμενης Παρασκευής και για αυτό κόντρα στη Βοσνία την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ομάδας σε αυτό το πρώτο παράθυρο στο δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2021 είναι η Βουλγαρία και η Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Για τα συγκεκριμένα παιχνίδια μίλησαν οι Αγραβάνης και Καλαϊτζάκης. «Είναι υπερηφάνεια για κάθε αθλητή να εκπροσωπεί τη χώρα του, είναι η μεγαλύτερη τιμή να παίζεις μπάσκετ για τη χώρα που αγαπάς» τόνισε ο Αγραβάνης για να προσθέσει στο ίδιο μήκος κύματος ο Καλαϊτζάκης: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή να είσαι στην Εθνική Ανδρών. Όποιος αθλητής παίζει μπάσκετ και θέλει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο είναι κάτι που θέλει να ζήσει. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ