Οι σειρές του MEGA που θα θέλαμε να δούμε ξανά άμεσα

Οι σειρές του MEGA που θα θέλαμε να δούμε ξανά άμεσα

Είναι γεγονός!! Το MEGA-ΛΟ κανάλι επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ξεκίνησε να εκπέμπει και πάλι το κανάλι που όλοι αγαπήσαμε.

Έκτος από την ενημέρωσή που αποτελεί πλέον ένα από τα βασικότερα κομμάτια του καναλιού, σε καθημερινη βάση βλεπουμε ότι προβάλλονται σειρές που όλοι αγαπήσαμε οπως Το Ρετιρέοι Σαββατογεννημένες, Το Παραπέντε και φυσικά τα Μαύρα Μεσάνυχτα.

Ποιες είναι όμως εκείνες οι σειρές που θα θέλαμε να δούμε ξανά προβάλλονται άμεσα από το MEGA-ΛΟ κανάλι;

 Οι Απαράδεκτοι (1991-93)

Αποτέλεσμα εικόνας για απαραδεκτοι
Ίσως να είναι και η καλύτερη μέχρι τώρα σειρά που έχει προβάλει το MEGA από κωμωδίες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ατάκες που ακόμη και σήμερα μας κάνουν να γελάμε? Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Αστροπελέκι; Το τσόκαρο; To gay γείτονα που με τόσο μεγάλη επιτυχία ερμήνευσε ο Γιαννης Μπέζος; Ακόμη και 29 χρόνια μετά, οι Απαράδεκτοι, αποτελούν μια από τις πιο ωραίες κωμωδίες της ελληνικης τηλεόρασης. 

Αναστασία (1993-94)

Αποτέλεσμα εικόνας για αναστασια μεγα

Ίσως είναι η καλύτερη δραματική σειρα όλων των εποχών.  Η σειρα «Αναστασία» της οποίας το σενάριο υπέγραφε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου η αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κόσμο ενώ έκανε τηλεθέαση 50%. Το ειδύλλιο μιας νεαρής κοπέλας η οποία ειχε παράλληλη σχέση με πάτερα και γιο προκαλεσε πολλές συζητήσεις γιατί έθιγε ένα κοινωνικό θέμα.

Ντόλτσε Βίτα (1995-97)

Αποτέλεσμα εικόνας για dolce vita mega

Το «Ντόλτσε Βίτα» είναι μια τηλεοπτική σειρα που αγαπήθηκε πολύ από το κόσμο. Με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμίαδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά και τη Κατιάνα Μπαλανίκα στο ρόλο της Σάσας προκαλεί γέλια ακόμη και σήμερα.

Είσαι το Ταίρι Μου (2001-02)

Αποτέλεσμα εικόνας για εισαι το ταιρι μουΜία από τις πιο δυνατές κωμωδίες όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση. Το σενάριο  υπέγραφε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και παραμένει διαχρονικό μέχρι και σήμερα!

Κλείσε τα Μάτια (2002-04)

Αποτέλεσμα εικόνας για κλεισε τα ματια

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες δουλειές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έκανε τους τηλεθεατές να περιμένουν με αγωνιά κάθε εβδομάδα το νέο επεισόδιο. 

Το Νησί (2010-11)

Αποτέλεσμα εικόνας για το νησι μεγκα

Πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες παραγωγές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.  Βασισμένη στο βιβλίο της Victoria Hislop καθήλωνε σε κάθε επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό κανοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. 

Ευτυχισμένοι Μαζί (2007-09)

Αποτέλεσμα εικόνας για ευτυχισμενοι μαζι

Μια από τις καλύτερες κωμωδίες που προβλήθηκε από το MEGA και που όσες φόρες και να τη δεις δε τη βαριέσαι ποτέ. Άλλωστε ο Γιάννης Μπέζος είναι από τους ηθοποιούς που θελουμε να βλεπουμε συνεχως, 

Λόγω Τιμής (1996-97)

Μία από τις σημαντικότερες σειρές της ελληνικής τηλεθέασης που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους. 

Το Δις Εξαμαρτείν (1993-96)

Ένα σίριαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου, με τις Νένα Μεντή και Ντίνα Κώνστα να μας κάνουν να γελάμε σε κάθε σκηνή. Αξέχαστη κωμωδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ