My Style Rocks: Η Κιάρα Μαρκέζη έβαλε τα κλάματα -Παραδέχτηκε πως άλλοι έφτιαχναν τα look της

My Style Rocks: Η Κιάρα Μαρκέζη έβαλε τα κλάματα -Παραδέχτηκε πως άλλοι έφτιαχναν τα look της

Οι φήμες πως η παίκτρια του My Style Rocks εμπιστεύεται τις εμφανίσεις της στο παιχνίδι σε ειδικούς, κυκλοφορούν έντονα εδώ και αρκετές ημέρες.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του My Style Rocks, η Κιάρα Μαρκέζη ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να διαψεύσει όλους όσοι υποστηρίζουν πως δεν επιλέγει μόνη της τα ρούχα που φορά στο παιχνίδι. Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες αφότου η μητέρα της διαγωνιζόμενης υπερασπίστηκε την επιλογή της κόρης της να λάβει μέρος στο ριάλιτι.

«Είχα καταλάβει λάθος κάποια πράγματα. Νόμιζα ότι σας αρέσει αυτό το σικ το λουκ, μάλλον μπερδεύτηκα» ακούγεται η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, να λέει στους κριτές του My Style Rocks. Έπειτα από ερώτηση της Κατερίνα Στικούδη, η Κιάρα Μαρκέζη υποστήριξε πως την στιλιστική πρόταση για σήμερα την ετοίμασε με τη βοήθεια της μητέρας της.

«Τα look της πρώτης εβδομάδας στο My Style Rock δεν ήταν δικά μου»

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της (ξανά) και σχεδόν με λυγμούς η παίκτρια του My Style Rocks συνέχισε λέγοντας: «Γενικά αυτές τις μέρες δεν είμαι πολύ καλά. Έκανα κάποια λάθη την πρώτη εβδομάδα, άκουσα κάποιους ανθρώπους που δεν έπρεπε να ακούσω». Στο σημείο εκείνο, η Κιάρα Μαρκέζη παραδέχτηκε πως μπήκε στο παιχνίδι, φορώντας look που ετοίμαζαν άλλοι για εκείνη.

 

«Τα λουκ που είχα φτιάξει, δεν τα είχα φτιάξει εγώ, την πρώτη εβδομάδα. Προσπάθησα να ζητήσω βοήθεια γιατί δεν είχα καταλάβει το παιχνίδι, δεν είχα καταλάβει τι γίνεται» υποστήριξε.

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου βέβαια δεν απάντησε, παρά τις ερωτήσεις των κριτών του My Style Rocks, στην ερώτηση ποιοι ήταν εκείνοι οι άνθρωποι που την συμβούλεψαν. «Την πρώτη εβδομάδα πήρα μια βοήθεια για να έρθω εδώ με ένα decent look. Τη δεύτερη βδομάδα ίσως πήρα μια βοήθεια από κάποιες φίλες, από τη μαμά μου. Και από εκεί και πέρα προσπαθούσα μόνη μου… παραδέχτηκε.

«Εδώ δεν είμαστε να πάρουμε κεφάλια, ούτε θα κερδίσουμε κάτι αν φύγεις ή αν μείνεις. Αλλά είναι πάρα πολύ ωραίο να καθαρίσεις τη θέση σου» σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου, απευθυνόμενη στην παίκτρια του My Style Rocks, πριν εκείνη επιστρέψει στη θέση της. Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Στικούδη σταμάτησε τη ροή της εκπομπής καθώς η Κιάρα Μαρκέζη ξέσπαγε σε κλάματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ