Φιλική ήττα του Ολυμπιακού από τον Ήφαιστο – Έπαιξαν Ρότσεστι, Μπάικς (59-71)

Φιλική ήττα του Ολυμπιακού από τον Ήφαιστο – Έπαιξαν Ρότσεστι, Μπάικς (59-71)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ήφαιστο Λήμνου με 71-59, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο βοηθητικό του ΣΕΦ. Επέστρεψε μετά από καιρό στην αγωνιστική δράση ο Τέιλορ Ρότσεστι, ντεμπούτο για Μπάικς!

Στο πλαίσιο φιλικού παιχνιδιού, που είχε προπονητικό χαρακτήρα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 71-59 από τον Ήφαιστο Λήμνου, στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν αρκετές απουσίες. Από τον Ολυμπιακό έλειπαν οι Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Ρούμπιτ, Πολ και Χαραλαμπόπουλος, ενώ από τον Ήφαιστο δεν αγωνίστηκαν οι Έβανς, Τσαϊρέλης, Σμιθ, Μολντοβεάνου και Πελεκάνος.

Στα καλά νέα για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από καιρό ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Επίσης, το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ντουάιτ Μπάικς, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν οι Νικολαϊδης, Χρηστίδης και Ποκουσέφσκι!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες συμφώνησαν να αγωνιστούν σε τέσσερα οκτάλεπτα και όχι δεκάλεπτα.

Τα οκτάλεπτα: 9-16, 30-34, 46-52, 59-71

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ρότσεστι 11, Μπόλντγουιν 2, Μπάικς 1, Νικολαΐδης 2, Βεζένκοφ 8, Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 12, Χρηστίδης, Ποκουσέφσκι 5, Έλις 10. ΜακΚίσικ 4

Ήφαιστος Λήμνου (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Μούρτος 16, Χάμοντς 8, Γκίλμπερτ 14, Χαριτόπουλος 3, Τέρνερ 15, Διαμαντάκος 8, Σταμάτης 5, Στασινός 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ