Διακοπή μέχρι νεωτέρας και από την VTB League

Διακοπή μέχρι νεωτέρας και από την VTB League

Την απόφαση για αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητάς της λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού ανακοίνωσε και η VTB League.

Η αντίδραση του Αμερικανού γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάικ Τζέιμς, εχθες (12/3), ο οποίος εξέφρασε απορία στο Twitter που η VTB League συνεχιζόταν κανονικά, φαίνεται πως έφερε αποτελέσματα!

Tην Παρασκευή (13/3) η διοργανώτρια Αρχή της Βαλτικής Λίγκας ανακοίνωσε πως βάζει προσωρινό «λουκέτο» και δεν θα διεξαχθούν αγώνες μέχρι νεοτέρας.

Η ανακοίνωση:

«Η FIBA, με τη VTB να βρίσκεται υπό την αιγίδα της, ανακοίνωσε τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού από τις 13 Μαρτίου. Παρότι δεν υπήρχαν επίσημα συμβάντα μέσα στη λίγκα μας, μετά τις συζητήσεις με τις ομάδες και λαμβάνοντας υπόψη τι γίνεται πανευρωπαϊκά και σε παγκόσμιο επίπεδο στα σπορ, ειδικότερα στο μπάσκετ, η ηγεσία της VTB αποφάσισε να διακόψει προσωρινά τη σεζόν 2019-20. Επίσης, οι παίκτες είναι ανήσυχοι για την υγεία τους και όσων συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, κάτι που η λίγκα δεν μπορούσε να αγνοήσει, επικοινώνησαν ανοικτά με μας.

Αυτή τη στιγμή, μία άκρως επικίνδυνη κατάσταση έχει δηλωθεί στη συμμετέχουσα χώρα της Εσθονίας, σε σχέση με τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επιπλέον, μεγάλος αριθμός παικτών και διαιτητών είχαν αμέτρητες επαφές με ξένα κλαμπ από την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία κι άλλες χώρες που ανακοίνωσαν μία δυσοίωνη κατάσταση σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19).

Η υγεία των παικτών, των φιλάθλων κι όλων των συμμετεχόντων προέχει για τη VTB League. Η λίγκα σκοπεύει να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα όταν μία ασφαλής κατάσταση για όλους προκύψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ