«Ο Πιτίνο στην Ελλάδα παραπονιόταν όλη μέρα – Σιχαινόταν να προπονεί επαγγελματίες»

«Ο Πιτίνο στην Ελλάδα παραπονιόταν όλη μέρα – Σιχαινόταν να προπονεί επαγγελματίες»

Ένα δημοσίευμα του «CBS Sports» ίσως να δίνει την απάντηση για την απόφαση του Ρικ Πιτίνο να αφήσει με μεγάλη ευκολία τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στο κολλεγιακό μπάσκετ.

Ήταν κάτι παραπάνω από εύκολο στον Ρικ Πιτίνο να αφήσει στα… κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής προκειμένου από την επόμενη σεζόν να προπονεί και πάλι στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο ο Αμερικανός προπονητής θεωρείται θρύλος.

Ο 70χρονος κόουτς αποφάσισε να δεχτεί αμέσως την πρόταση του κολεγίου Iona, ανακοινώθηκε επίσημα και από την επόμενη σεζόν θα είναι και πάλι στη χώρα του. Δε σκέφτηκε ούτε λεπτό τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του στην Ελλάδα, αφού η απόφασή του ήρθε πολύ εύκολα. Σαν να μην… ενδιαφέρεται καθόλου για τον Παναθηναϊκό.

Την εξήγηση για την εύκολη απόφασή του ίσως να τη δίνει ένα δημοσίευμα του αμερικάνικου «CBS Sports». Επικαλούμενο πηγές κοντά στο περιβάλλον του Πιτίνο, το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι ο Πιτίνο… σιχαινόταν να προπονεί επαγγελματίες, πως ήθελε να περάσει το δικό του κυραρχικό στυλ και ότι έκανε παράπονα καθημερινά όσο βρισκόταν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στην Αμερική γιατί σιχαινόταν να προπονεί επαγγελματίες, παραπονιόταν όλη μέρα. Προσπαθούσε να επιβάλει το κυριαρχικό «εγώ» του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ