Ο Δήμος Γλυφάδας ξήλωσε τα στεφάνια από τις μπασκέτες (pic)

Ο Δήμος Γλυφάδας ξήλωσε τα στεφάνια από τις μπασκέτες (pic)

Δραστικά τα μέτρα στον Δήμο Γλυφάδας, γιατί παρά τις προειδοποιήσεις ο κόσμος συνέχιζε να συγκεντρώνεται στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της πόλης.

Δραστικό μέτρο και ίσως απότομο, όμως δεν γινόταν και αλλιώς. Ο Δήμος Γλυφάδας αναγκάστηκε να… ξηλώσει τα στεφάνια από τις μπασκέτες των ανοιχτών γηπέδων της, καθώς παρά παρεκκλίσεις για να μείνει ο κόσμος στο σπίτι του, πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν τα γήπεδα.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Περικλής Δορκοφίκης, ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι – μικροί αλλά και μεγάλοι – συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι .Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες.Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ