Ιταλία: Θρηνεί δύο φίλους του ο Ντίνο Μενεγκίν λόγω του κορωνοϊού

Ιταλία: Θρηνεί δύο φίλους του ο Ντίνο Μενεγκίν λόγω του κορωνοϊού

Ο θρύλος του ιταλικού μπάσκετ τοποθετήθηκε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα του, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο φίλους του που έχασε από την πανδημία.

Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη, με τον Ντίνο Μενεγκίν να θρηνεί την απώλεια δύο στενών του φίλων από την πανδημία.

Ο εκ των κορυφαίων παικτών του Ιταλικού μπάσκετ και ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, παραχώρησε συνέντευξη στο ισραηλινό σάιτ «wallasport» τονίζοντας πως από πολύ νωρίς πήρε στα σοβαρά την υπόθεση κοροωνοϊού και μπήκε σε εκούσια καραντίνα.

Ο 70χρονος πλέον Ντίνο Μενεγκίν δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Βιώνουμε μία δραματική κατάσταση στην Ιταλία. Αν θέλετε να σώσετε τη ζωή σας και αυτή των αγαπημένων σας, υπακούστε στις υποδείξεις της κυβέρνησης και μείνετε το σπίτι.

Αν θέλετε να σώσετε τη ζωή των γονιών και των φίλων σας, μείνετε σπίτι. Ευτυχώς εγώ κι η οικογένειά μου είμαστε καλά, αλλά έχασα δύο φίλους από αυτή την πανδημία.

Έναν στη Βενετία κι έναν στο Μπέργκαμο, αλλά εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί δεν κατάφερα ούτε στην κηδεία να πάω. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που μας συμβαίνει.

Οι νέοι άνθρωποι στην Ιταλία, στην αρχή νόμιζαν ότι όλο αυτό δεν τους αφορούσε, νόμιζαν ότι είναι ο Σούπερμαν.

Μέχρι πριν από δέκα μέρες, έβλεπες ακόμη τον κόσμο να κυκλοφορεί στον δρόμο, να κάνει γυμναστική, περιπάτους με τα παιδιά.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό! Πλέον υπάρχουν αστυνομικοί και στρατιώτες στους δρόμους για να επιβλέπουν την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ