Στον αέρα και το Ευρωμπάσκετ του 2021!

Στον αέρα και το Ευρωμπάσκετ του 2021!

Από την στιγμή που οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν το 2021, το Ευρωμπάσκετ πρέπει να ψάξει να βρει ημερομηνίες για να διεξαχθεί.

Μετά και την οριστική αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και λογικά την μετάθεσή τους, η εξέλιξη αυτή μπορεί να τροποποιήσει πολλές από τις διοργανώσεις μπάσκετ που είχαν ήδη προγραμματιστεί.

Αρχικά η FIBA είναι αναγκασμένη να βρει νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή τόσο του προολυμπιακού τουρνουά των ανδρών αλλά και των γυναικών, τουρνουά που λογικά θα μεταφερθούν για τον Ιούνιο του 2021.

Τι γίνεται όμως με μία ακόμα σημαντική διοργάνωση που είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του Σεπτέμβρη;

Η τελική φάση του Eurobasket του 2021 των Ανδρών είχε οριστεί για τις 2/9 (μέχρι και τις 19), όμως αυτό δεν είναι εφικτό να συμβεί. Πως θα πεις σε αθλητές αυτού του επιπέδου να παίξουν ΝΒΑ ή Ευρωλίγκα, μετά προολυμπιακά τουρνουά, Ολυμπιακούς Αγώνες και Ευρωμπάσκετ;

Η λογική λέει πως η διοργάνωση θα μετατεθεί και αυτή, με το καλό σε όλη την κατάσταση να είναι ότι το 2022 είναι κενό και μπορεί άνετα να πραγματοποιηθεί τότε.

Εισιτήριο για το επόμενο Ευρωμπάσκετ διεκδικεί μέσω των παραθύρων και… η ακέφαλη λόγω της  φυγής του Ρικ Πιτίνο, Εθνική Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ