Αναχώρησε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ ο Ντέκερ (pic)

Αναχώρησε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ ο Ντέκερ (pic)

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κούμπαν αναχώρησε για τις ΗΠΑ μετά από τηλέφωνο που του είπε πως οι διεθνείς πτήσεις θα σταματήσουν λόγω του κορωνοίού.

Ένα τηλεφώνημα τον ανάγκασε απευθείας να πάρει το επόμενο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ. Αφού ξύπνησε από το τηλέφωνο ο Σαμ Ντέκερ, έμαθε ότι πρέπει να φύγει από την Ρωσία, καθώς οι διεθνείς πτήσεις θα κλείσουν! Έτσι και ο σταρ της Λοκομοτίβ Κουμπάν αναχωρεί για την πατρίδα του, κάτι που γνωστοποίησε στο twitter.

Με σχετική ανάρτηση του λοιπόν ο Ντέκερ έγραψε χαρακτηριστικά: «Τρελή μέρα μέχρι τώρα. Ξύπνησα με ένα τηλεφώνημα που μου είπαν ότι θα κλείσουν οι διεθνείς πτήσεις και πρέπει να βρεθώ το συντομότερο στο αεροδρόμιο. Τώρα θα μεταβώ στη Μόσχα, από εκεί στην Κωνσταντινούπολη και μετά στις ΗΠΑ αύριο. Τρελές καταστάσεις αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά» και συνέχισε:

«Εκτιμώ όλους όσους δούλεψαν σκληρά ώστε να μπορέσουν όλοι για να πάει ο κόσμος στις οικογένειές του. Και φυσικά στο σταφ της Λοκομοτίβ που έκαναν τα απίθανα, πιθανά σήμερα. Πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν σκληρά για μας και τους είμαι ευγνώμων»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ