Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί (vid)

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί (vid)

Σε ρόλο Sous Chef, ο Μαυροκεφαλίδης αποδεικνύει πως μόνο όποιος φοβάται τη φωτιά δεν μπαίνει στην κουζίνα. Εξαιρετικός και… χαζομπαμπάς.

Τον έχουμε δει να σκοράρει από κάθε απόσταση. Τον έχουμε δει να πασάρει με… κλειστά μάτια. Τον έχουμε δει να καρφώνει. Τον έχουμε δει να κερδίζει παιχνίδια… μόνος του. Δεν τον είχαμε δει να φορά ποδιά (σ.σ. δεν βρέθηκε στα μέτρα του, καθώς πόσοι chef είναι πάνω από 2 μέτρα;) και να μαγειρεύει. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι πολύπλευρο ταλέντο, αλλά κυρίως χαζομπαμπάς.

Το κείμενο, που συνοδεύει το βίντεο, αναφέρει: «Σε ρόλο Sous Chef, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ακολουθεί πιστά τις μαγειρικές οδηγίες της Chef κόρης του και αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι». Από το… «ακολουθεί πιστά» και μετά έχει το ενδιαφέρον, καθώς δείχνει αφενός ότι ο Λουκάς είναι ένας χαζομπαμπάς, όπως όλοι όσοι έχουμε κάνει παιδιά, αφετέρου ποιος είναι το… μεγάλο αφεντικό στο σπίτι.

Οι παίκτες -και δη αυτού του επιπέδου- σπάνια έχουν τόσο χρόνο να μείνουν σπίτι και παρότι τους λείπει το μπάσκετ, βρίσκουν τρόπους όχι μόνο να τον ξοδέψουν δημιουργικά, αλλά να κάνουν και τα χατίρια των παιδιών, που έχουν το… γενικό πρόσταγμα. Ο Λουκάς έφτιαξε ένα μικρό, αλλά ιδιαίτερα ευαίσθητο βίντεο, από αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε. Ειδικά αυτές τις ημέρες, τα έχουμε ανάγκη…

Σε ρόλο Sous Chef, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ακολουθεί πίστα τις μαγειρικές οδηγίες της Chef κόρης του και αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι. #ziseathlitika #menoume_spiti #COVIDー19 #COVID19greece #μενουμε_σπιτι

Δημοσιεύτηκε από Ζήσε Αθλητικά στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ