Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος βγήκε από την καραντίνα

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος βγήκε από την καραντίνα

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο προτεινόμενος για κόουτς της χρονιάς στην Ευρωλίγκα Γυναικών, ανακοίνωσε ότι τέλειωσε η καραντίνα του.

Όταν η Ναντέζντα νίκησε τη Λυών κι έφτασε ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας Γυναικών, ο προπονητής της δεν το χάρηκε. Άμα τη επιστροφή στη Ρωσία, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής μπήκαν σε καραντίνα, καθώς υπήρχε φόβος, λόγω του ταξιδιού στη Γαλλία. Πέρασαν οι αρμόδιες υπηρεσίες υγείας, τους εξέτασαν κατ’ οίκον, έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, αλλά έπρεπε να μείνουν 14 μέρες μέσα.

Ο χρόνος πέρασε, η καραντίνα ολοκληρώθηκε, ο Δικαιουλάκος είναι μια χαρά από πλευράς υγείας κι έχει κάθε λόγο να το… γιορτάζει, καθώς πλέον μπορεί να κινείται, έστω με περιοριστικούς όρους, όπως συμβαίνει στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του πλανήτη, αν και στη Ρωσία δεν είναι τόσο αυστηρά τα μέτρα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα περνά όλη τη μέρα στο σπίτι.

Ο ίδιος το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook. Κι εμείς παίρνουμε ιδέες, για να ανακοινώσουμε με τον ίδιο εμφατικό τρόπο, το τέλος όχι της ατομικής, αλλά της συνολικής καραντίνας. Περνάει ο καιρός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ