Δεν θέλουν πλέι οφ το καλοκαίρι οι ομάδες της Lega Basket

Δεν θέλουν πλέι οφ το καλοκαίρι οι ομάδες της Lega Basket

Η Βίρτους πρότεινε να συνεχιστεί η λίγκα το καλοκαίρι με κάτι σαν… πλέι οφ, όμως οι υπόλοιπες ομάδες δεν συμφώνησαν σε αυτό το ενδεχόμενο.

Στην Ιταλία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο κορωνοϊός έχει… κατασπαράξει τα πάντα, η χώρα πλήττεται από θανάτους και το μόνο θετικό (εάν μπορεί να το πει κανείς αυτό), είναι ότι αρχίζει να μειώνεται ο ρυθμός με τον οποίο πεθαίνουν οι κάτοικοι της.

Την ίδια ώρα η Βίρτους Μπολόνια μοιάζει λες και είναι εντελώς στον δικό της κόσμο. Είναι η ομάδα που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και πιέζει να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα της χώρας.

Ο λόγος βέβαια είναι απλός αφού υπάρχουν χορηγίες στην μέση και εάν διακοπεί η λίγκα θα χαθούν πάρα πολλά χρήματα.
Πάντως σε πρότασή της προς τις υπόλοιπες ομάδες βρήκε… τοίχο. Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Εμίλιο Καρκία, η Βίρτους πρότεινε να συνεχιστεί η λίγκα το καλοκαίρι, με την απάντηση να είναι αρνητική.

Ο Καρκία αναφέρει σε τουίτ του: «Οι ομάδες Legabasket Seria A απέρριψαν την πρόταση της Βίρτους Μπολόνια για να συνεχίσουν την σεζόν 2019-2020 με πλέι οφ 16 ομάδων που θα γινόταν μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Η φετινή σεζόν πρέπει να τελειώσει πριν τις 30 Ιουνίου (εάν αυτή συνεχιστεί)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ