Κλειστή επ’ αόριστον και η ACB

Κλειστή επ’ αόριστον και η ACB

Το ισπανικό πρωτάθλημα μετά από νέα τηλεδιάσκεψη των μελών του, αποφάσισε καινούριο λουκέτο, χωρίς να είναι σίγουρο τι ακριβώς θα συμβεί με την εξέλιξή του.

Ως μία ημερομηνία κατά την οποία δεν θα είναι σε θέση να λάβουν οριστική απόφαση για τη συνέχιση ή τη διακοπή του ισπανικού πρωταθλήματος χαρακτήρισε την 24η Απριλίου, όπως αυτή είχε οριστεί, η ACB/Liga Endesa.

Mε ανακοίνωσή της, μετά από τηλεδιάσκεψη των ιδιοκτητών, η διοργανώτρια Αρχή του πρώτου τη τάξει ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ ενημέρωσε πως η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων συνεχίζεται και οι συμμετέχουσες ομάδες θα συζητήσουν στο μέλλον το τι μέλλει γενέσθαι.

Η σχετική ανακοίνωση της ACB/Liga Endesa αναφέρει: «Οι δεκαοκτώ σύλλογοι της ACB πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη (2/4) για να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα της προσωρινής περιόδου αναστολής και να συνεχίσουν να εργάζονται σε μελλοντικά σενάρια.

Ως εκ τούτου, η ACB καθιστά την ημερομηνία που έχει οριστεί για τις 24 Απριλίου αναποτελεσματική και θα αναλύσει την εξέλιξη της κρίσης της πανδημίας του κορονοϊού κατά τις προσεχείς εβδομάδες με στόχο τη λήψη αποφάσεων.

Ο Αντόνιο Μαρτίν, πρόεδρος του ACB, εξέφρασε εξ ονόματος όλων των συλλόγων «τη βαθιά θλίψη για τις απώλειες από αυτή την τρομερή πανδημία. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας σε όσους υποφέρουν και που δεν μπορούν να αποχαιρετήσουν τους αγαπημένους τους».

Στο αθλητικό επίπεδο «ο στόχος της επανέναρξης της διοργάνωσης παραμένει άθικτος και θα αναλύσουμε μαζί με τους συλλόγους μας τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτευχθεί αυτό, εξασφαλίζοντας πάντα την υγεία όλων των συμμετεχόντων»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ