Δεν τα παρατάει ο Γκασόλ, θέλει να πάει στο Τόκιο το 2021

Δεν τα παρατάει ο Γκασόλ, θέλει να πάει στο Τόκιο το 2021

Ο θρύλος του μπάσκετ της Ισπανίας δεν τα παρατάει και σκέφτεται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακού Αγώνες του Τόκιο με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Δεν μπορεί να του προσάψει κανείς τίποτα. Μιλάμε για έναν θρύλο του ισπανικού μπάσκετ, ο οποίος δεν θέλει να κλείσει την καριέρα του έτσι απλά.
Ο Πάου Γκασόλ όσα χρόνια και να περάσουν είναι ακμαιότατος. Και μάλιστα έχει ως τεράστιο στόχο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο την επόμενη χρονιά!

Ο Ισπανός σέντερ μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA τονίζοντας ότι είναι μια πρόκληση για εκείνον, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι θα πρέπει να αγωνιστεί κάπου όλη τη χρονιά, ανακοινώνοντας ουσιαστικά την επιστροφή του στα παρκέ.

Αναλυτικά:

«Πριν γίνει γνωστή η απόφαση της αναβολής, ήλπιζα ότι θα έχω αρκετό χρόνο να αναρρώσω από τον τραυματισμό μου και να βρεθώ στην κατάλληλη κατάσταση, ώστε να μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και να παίξω στα 40 μου για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα θα έχω ακόμη περισσότερο χρόνο, αλλά θα χρειαστεί να παίξω κάπου όλη τη χρονιά ώστε να είμαι σε υψηλό επίπεδο το καλοκαίρι του 2021 κι έτοιμος να βοηθήσω την πατρίδα μου. Τότε θα είμαι 41 ετών κι αυτό είναι πρόκληση.

Με ενθουσιάζει αυτή η προοπτική και θέλω αυτό να είναι το τελευταίο μου τουρνουά. Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανικό φινάλε στα πάντα. Προφανώς όμως η κατάκτηση ενός Ολυμπιακού Μεταλλίου θα ήταν ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσα να σκεφτώ για το τέλος της καριέρας μου. Θα είμαι χαρούμενος όμως ο,τι κι αν γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ