«Θα έρθει η ώρα που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στις πλατείες»

«Θα έρθει η ώρα που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στις πλατείες»

Με εικόνες από την εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος κι ένα μήνυμα υπευθυνότητας, η ΟΣΕΚΑ μάς θυμίζει ότι… «θα ξαναβρεθούμε».

Αν για όλους εμάς, που απλά παρακολουθούμε μπάσκετ, μας λείπει η καθημερινότητα (έτσι όπως την είχαμε συνηθίσει), για τους παίκτες του μπάσκετ με αμαξίδιο η καραντίνα είναι ακόμα πιο επίπονη. Η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της ΟΣΕΚΑ ήταν ο τρόπος για να φύγουν από την… ατομική καραντίνα και τώρα υποχρεώνονται να επιστρέψουν εκεί, απ’ όπου ξέφυγαν. Το μήνυμα, όμως, είναι σαφές: Θα ξαναβρεθούμε!

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο θύμισε μια από τις πιο σπουδαίες (για πολλούς λόγους) εκδηλώσεις της. Έγινε στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο της 3ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπων με Αναπηρία. Το μήνυμα που έστειλαν, μαζί με τις όμορφες εικόνες είναι:

«Θα έρθει η ώρα, που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στις πλατείες. Μέχρι τότε προσέξτε τον εαυτό σας και τους τριγύρω σας. Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα». Ένα μήνυμα, που πρέπει να φτάσει παντού, από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο λίγοι να μάχονται, να υπερβαίνουν δυσκολίες, να αντιμετωπίζουν κάθε αναποδιά. Αν μπορούν εκείνοι, μπορούμε όλοι μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ