«Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» Γιώργο Μπόγρη

«Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» Γιώργο Μπόγρη

Κάθε μέρα αποκαλύπτει και μια νέα πτυχή της προσωπικότητάς του. Ο Γιώργος Μπόγρης μάς… μαθαίνει μπαλίτσα. Όχι την πορτοκαλί, την άλλη!

«Ποδοσφαιρικός οργασμός», «σκυλί του πολέμου», «φινέτσα και μαεστρία», «μαέστρος παλιακός, αλήτης, περιπατητής». Τρέμω για τη στιγμή που θα αποφασίσει ο Γιώργος Μπόγρης να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γιατί -δεν μπορεί- κάποια στιγμή θα το κάνει κι αυτό. Και θα μας μάθει… μπαλίτσα. Όχι αυτή με τα… σπυριά, την πορτοκαλί, από την οποία βγάζει το ψωμί του, αλλά την άλλη. Γιατί ο Μπογρίνιο ξέρει κι από μπάλα και το αποδεικνύει.

Ξεκίνησε μια σειρά (με τη φόρα που πήρε το Casa de Papel θα έχει λιγότερους κύκλους) με τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές. Και δεν περιορίστηκε απλά να μας πει ποιος του αρέσει, έκανε και καταπληκτική παρουσίαση για τον καθένα από τους τέσσερις, που διάλεξε για το ξεκίνημα.

Ασχολήθηκε με τα πάντα, διαφορετικά δεν θα ήταν ο… Μπόγρης που γνωρίσαμε. Με το μαλλί του Ρεδόνδο, τις μουσικές αναζητήσεις τού Μεντιέτα, τον τρόπο που προσέγγισε τη ζωή ο Γκούτι, το πάθος για την μπάλα του Ρικέλμε. Ε, να μην κάνουμε άλλο… spoiler, δείτε και το βίντεο. Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά κάποια στιγμή θα σταματήσει η καραντίνα και πολλά από τα ωραία που γίνονται εξ αιτίας της θα τα χάσουμε. Όπως τα βίντεο του Μπόγρη. Ή μήπως όχι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ