Συνεχίζει την σκληρή δουλειά η Γέμελος (vid)

Συνεχίζει την σκληρή δουλειά η Γέμελος (vid)

Η γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού βρίσκεται στις ΗΠΑ, όμως δεν σταματάει να δουλεύει και να κάνει ότι χρειάζεται για να παραμείνει σε τοπ επίπεδο.

Φέτος ήταν η κορυφαία της αήττητης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Τζάκι Γέμελος είναι μία αθλήτρια που δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν τα βάζει κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες τις προέκυψαν στην καριέρα της και είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητή, οποιουδήποτε αθλήματος.

Εξάλλου όταν βλέπεις μία αθλήτρια μπάσκετ να έχει περάσει 5 επεμβάσεις χιαστών και να είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο, το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να υποκλιθείς για τη δύναμη ψυχής της.

Η Γέμελος, μέσα από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον Ολυμπιακό στην Α1 Γυναικών και εννοείται στο Eurocup ούσα η πρώτη σκόρερ του Γιώργου Παντελάκη, συμφώνησε με τις Κονέκτικατ Σανς του WNBA, στις οποίες θα παλέψει για ένα εγγυημένο συμβόλαιο το καλοκαίρι.

Αυτό το διάστημα έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ λόγω του κορωνοϊού, όμως αυτό δεν την αποτρέπει από το να δουλεύει διαρκώς μέχρι και σήμερα. Το μπάσκετ είναι όλη η ζωή της και δεν υπάρχει στιγμή που δεν ασχολείται μαζί του.

Αν και Πάσχα σήμερα, τήρησε τα έθιμα και στη συνέχεια πήρε την αγαπημένη της μπάλα για προπόνηση.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Γέμελος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

BEING AN ATHLETE NEVER STOPS! #NeverNotAnAthlete #ChampsxEastbay @champssports @officialeastbay @eastbaywomen @champssports.womens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacki Gemelos (@jacki23) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ