Στο NCAA ο Τόλιας του Δούκα (vid)

Στο NCAA ο Τόλιας του Δούκα (vid)

Ο γιος του παλαίμαχου παίκτη του Παναθηναϊκού, Νίκου Τόλια, θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του κολεγίου St. Thomas Aquinas της Νέας Υόρκης.

Το σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες, κάτω δηλαδή από τα 18 έτη, είναι να μπορέσει κανείς να συνδυάσει τον αθλητισμό με τις σπουδές. Και ο Βασίλης Τόλιας του Δούκα θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα βρεθεί στο NCAA.

Όπως ενημέρωσε το κολλέγιο St. Thomas Aquinas της Νέας Υόρκης ο 17χρονος γιος του παλαίμαχου παίκτη του Παναθηναϊκού, του Εσπέρου Καλλιθέας και του Παγκρατίου Νίκου Τόλια, θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα του.

Οι «Σπαρτιάτες» στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως: «Ο Βασίλης Τόλιας θα φέρει ενέργεια στο παιχνίδι μας. Έρχεται από τον Πανιώνιο (σ.σ. λανθασμένα γιατί ανήκει στον Δούκα από το καλοκαίρι αν και λόγω τραυματισμού δεν έδειξε το ταλέντο του). «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον Βασίλη. Φέρνει στην ομάδα σπουδαία τεχνικά χαρακτηριστικά, και αθλητικότητα και μπορεί να αγωνιστεί κοντά και μακριά από το καλάθι. Έχει τα προσόντα να κάνει σπουδαία πράγματα στο Stac», είπε ο coach Anderson. Η δουλειά που ρίχνει στις προπονήσεις δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν, είναι από αυτούς που ιδρώνουν πολύ στην προπόνηση αλλά στην… μάχη δεν ματώνουν. Μπορεί με ευκολία να βγει έξω και να σκοράρει για τρεις ενώ με την ίδια ευκολία φεύγει και στον αιφνιδιασμό. Ο ίδιος ο Τόλιας είναι χαρούμενος και περήφανος που θα γίνει… Σπαρτιάτης».

Η ομάδα της Νέας Υόρκης αγωνίζεται στην Division 2 του NCAA (11ο πανεπιστήμιο στο ranking της κατηγορίας) και θέλει να διεκδικήσει το τέταρτο ECC Regular Season Championship, το πέμπτο ECC Tournament Championship και την έκτη συνεχόμενη συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία του NCAA.

Το βίντεο του κολλεγίου για τον Βασίλη Τόλια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ