Ο ΠΣΑΚ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Α2

Ο ΠΣΑΚ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Α2

Ο Σύνδεσμος των παικτών μαζεύει υπογραφές, προκειμένου να πιεστούν η ΕΟΚ και οι ομάδες για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε στις Ομοσπονδίες τη δυνατότητα να αποφασίσουν τα του οίκου τους, προσφέροντάς τους παράλληλα την απαιτούμενη νομοθετική ευελιξία, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, όποια κι αν είναι η απόφασή τους. Η ΕΟΚ δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της, οι ομάδες κινούνται βάσει των μικροσυμφερόντων τους κι οι παίκτες φωνάζουν ότι θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ.

Μάλιστα, ο ΠΣΑΚ προχωρά σε συγκέντρωση υπογραφών παικτών της Α2, προκειμένου να φανεί κι έμπρακτα ότι οι αθλητές επιθυμούν τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Κι αυτό, αν έχει την αποδοχή που περιμένει η διοικητική ομάδα, θα αποτελέσει μοχλό πίεσης για τη συνέχιση και του πρωταθλήματος της Basket League.

Οι παίκτες είναι εκείνοι που θα ταλαιπωρηθούν, ενδεχομένως και θα κινδυνεύσουν με ανεπιθύμητους τραυματισμούς, μετά την τόση απραξία, όμως την ίδια στιγμή θέλουν και να μπουν να παίξουν, αλλά και να πιέσουν τους παράγοντες να τους δώσουν τα οφειλόμενα χρήματα και να μην πειράξουν τα συμβόλαιά τους. Ειδικά στην Α2, οι όποιες συμφωνίες είναι… πενιχρές και τυχόν εξαιρέσεις απλά τονίζουν τον κανόνα.

Γι’ αυτό κι ο ΠΣΑΚ επιχειρεί με κάθε τρόπο να αναγκάσει τους παράγοντες να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα. Κι είναι πολύ πιθανόν σε αυτή την προσπάθεια να έχει σύμμαχο την ΕΟΚ, καθώς υπάρχουν αρκετά σωματεία που επιθυμούν τη συνέχιση και ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ