Απίστευτη ταλαιπωρία για τους Έλληνες της Ρωσίας

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους Έλληνες της Ρωσίας

Επί μία ώρα είναι μέσα στο αεροπλάνο οι εκ Ρωσίας ερχόμενοι, που έχει προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» κι ακόμα είναι σε αναμονή.

Τι κι αν καθένας από αυτούς κι όλοι μαζί ήταν σε καραντίνα. Από τη στιγμή που ήρθαν σε… ελληνικό έδαφος πρέπει να περάσουν από κάποια πρωτόκολλα και διαδικασίες. Οι Έλληνες της Ρωσίας, προπονητές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές κι οι οικογένειές τους έχουν περάσει απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς ναι μεν προσγειώθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος», αλλά εδώ και μία ώρα παραμένουν στο αεροσκάφος!

Είναι πρόδηλο ότι για να περάσουν από τα σύνορα πρέπει να ακολουθηθεί ένα συγκεκριμένο σενάριο, το οποίο προβλέπει εξετάσεις (θερμοκρασία κτλ.), ενώ αμέσως μετά θα μπουν σε καραντίνα, σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο (ξενοδοχείο), που έχει προεπιλεγεί. Αυτή η διαδικασία, όμως, είναι εξαιρετικά χρονοβόρα κι αντιλαμβάνεστε ότι η ταλαιπωρία είναι τεράστια, καθώς μιλάμε για πολύωρη αναμονή, η οποία έρχεται να προστεθεί στην κούραση του ταξιδιού.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι Έλληνες της Ρωσίας (Πρίφτης, Δικαιουλάκος, Σίμτσακ, Ιτούδης, Χατζηχρήστος, κτλ.) δεν έχουν κατεβεί από το αεροπλάνο κι η επικοινωνία τους με τον έξω κόσμο είναι για την ώρα… προβληματική. Θα μάθουμε περισσότερα και θα σας ενημερώσουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ