Οταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήθελε να φέρει τον Τζόρνταν για ένα ματς (vid)

Οταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήθελε να φέρει τον Τζόρνταν για ένα ματς (vid)

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορούσε να κάνει και την πιο απίθανη κίνηση να φαίνεται ρεαλιστική. Και θέλησε να φέρει στην Ελλάδα τον Μάικλ Τζόρνταν, έστω για ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού.

Με το Last Dance να… σαρώνει σε όλο τον κόσμο και τον Μάικλ Τζόρνταν να έχει γίνει πρώτο τρεντ στα social media, οι ιστορίες που έρχονται από τον MJ είναι ατελείωτες. Σε μία απ’ αυτές υπάρχει και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο ιστορικός ηγέτης του Παναθηναϊκού είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως ήθελε να φέρει τον Μάικλ Τζόρνταν στην Ελλάδα όταν ο Αμερικανός είχε σταματήσει το μπάσκετ για να αγωνιστεί σε ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο Γιαννακόπουλος είχε φιλοξενηθεί από τον Λάμπη Ταγματάρχη σε τηλεοπτική εκπομπή της Nova, λίγους μήνες μετά την δεύτερη αποχώρηση του Μάικλ Τζόρνταν από την ενεργό δράση. Το 1999, λοιπόν, στη συνέντευξή του, ο μεγαλύτερος παράγοντας στην ιστορία του συλλόγου, είχε αποκαλύψει ότι ήθελε να φέρει τον Τζόρνταν στην Ελλάδα, έστω και για έναν αγώνα και πως τα έσοδα θα τα έδινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Όταν ο Τζόρνταν αποφάσισε να φύγει, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσα και αν είχα τη δυνατότητα, όχι την οικονομική, να επικοινωνήσω μαζί του και να τον φέρω να παίξει σε έναν αγώνα του Παναθηναϊκού. Και τα έσοδα από αυτό το ματς θα τα έδινα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πραγματικά θα ήταν κάτι, μια μικρή προσφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και έρχονται με κρύο, με βροχή και χιόνια να παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό» είχε αναφέρει αρχικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί ποτέ να έρθει. Οι αθλητές αυτοί δεν φεύγουν από την χώρα τους. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω. Θα ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της αθλητικής μου ζωής!» είχε τονίσει σχετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ