Προσφορά ζωής, από την ΟΣΕΚΑ και τον Σήφη Βουράκη

Προσφορά ζωής, από την ΟΣΕΚΑ και τον Σήφη Βουράκη

Έναν ηλεκτρονικό αναπνευστήρα, μάσκες και ιατρικά γυαλιά, πρόσφεραν από κοινού η ΟΣΕΚΑ κι ο πρόεδρος της πρόεδρος του ΟΠΑΝ Πειραιά.

Καμία προσφορά δεν είναι σημαντικότερη από την άλλη, κάθε προσφορά έχει τεράστια αξία. Όταν, όμως, η προσφορά γίνεται από ανθρώπους, που έχουν βιώσει την ανάγκη για βοήθεια και συμπαράσταση, όταν η προσφορά γίνεται με ένωση δυνάμεων, όταν η προσφορά γίνεται από φορείς όπως η Ομοσπονδία μπάσκετ με αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), τότε εν μέσω πανδημίας, έχουμε λόγους να χαμογελάμε.

Αντιγράφουμε από την επίσημη ανακοίνωση:
«Η ΟΣΕΚΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παροχή ιατρικού υλικού, εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά, πρώην πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ και διαιτητής ΣΥΔΚΝΑ, Σήφης Βουράκης, σε συνεργασία με τον Γιάσαμ Αγιαβέφε, προχώρησε σε προσφορά:

– 1 φορητού ηλεκτρονικού αναπνευστήρα
– Ιατρικών γυαλιών
– Μασκών τύπου FFP2

Όλα αυτά τα χορήγησε στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο. Η ΟΣΕΚΑ από την πλευρά της προσφέρει αυτό το υλικό στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στο «Ζήσε Αθλητικά», προκειμένου να φτάσει το υλικό στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές, που καθημερινά δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Η ΟΣΕΚΑ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Σήφη Βουράκη, με τον οποίο ελπίζουμε ότι αυτή είναι η απαρχή μιας μακρόχρονης πολυεπίπεδης συνεργασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ