Ελλείψει χρημάτων, στάση Α2. Άντε, βρε, και του χρόνου…

Ελλείψει χρημάτων, στάση Α2. Άντε, βρε, και του χρόνου…

Οι πρόεδροι των ομάδων της Α2 κατηγορίας, αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά, ώστε να μην έχουν περιττά έξοδα, που δεν αντέχουν.

Η πανδημία είναι μια κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ολόκληρος ο πλανήτης κι αυτό δεν αμφισβητείται. Όπως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι καθένας αξιοποιεί κατά το δοκούν την υπόθεση… κορωνοϊός, προκειμένου είτε να επισπεύσει, είτε να αποφύγει πράγματα. Οι ομάδες της Α2 δεν μπορούσαν να λείψουν από το… πάρτι κι αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο, κλείνοντας εδώ τους λογαριασμούς.

Βεβαίως, πολλά δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Θα ανεβούν δύο ομάδες και ποιες; Βάσει ποιας μέτρησης, καθώς με εξαίρεση τον πρώτο, ο επόμενος περνά από τη διαδικασία των πλέι οφ, άρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι είχε προβάδισμα. Αντίστοιχα, στον υποβιβασμό, η διαδικασία των πλέι άουτ έδινε δεύτερη ευκαιρία. Αν πάλι, δεν πέσει και δεν ανεβεί κανείς, ουσιαστικά ακυρώνεται η χρονιά για όλες τις κατηγορίες, από τα τοπικά μέχρι την Α1, από τη στιγμή που κι η Basket League δεν φαίνεται να ξεκινά.

Βεβαίως, η απόφαση δεν είναι των ομάδων, αλλά της ΕΟΚ, ή ενδεχομένως και κάποιας υγειονομικής επιτροπής, μια κι η Ομοσπονδία μετέθεσε αλλού το βάρος της ευθύνης. Το θέμα είναι ότι οι ομάδες της Α2 (πλην Διαγόρα, που δεν μετείχε της τηλεδιάσκεψης) πήραν αυτή την απόφαση όχι βασισμένες σε πρωτόκολλα ασφαλείας, ή κάποιον προβληματισμό για την υγεία των αθλητών, αλλά επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τους παίκτες. Ως εκ τούτου μιλάμε για το ελληνικό μπάσκετ, στα καλύτερά του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ