Ένας αυθεντικός Πατρινός, ολοκλήρωσε τον κύκλο του

Ένας αυθεντικός Πατρινός, ολοκλήρωσε τον κύκλο του

Για κάθε ιστορία, ακόμα και για τις πιο όμορφες κάποια στιγμή έρχεται το τέλος. Ο Άγγελος Τσάμης έκανε τον κύκλο του και νιώθει γεμάτος…

Είναι από εκείνους τους παίκτες, που άφησαν αποτύπωμα, λόγω της συνέπειας και του χαρακτήρα τους, αλλά κι επειδή όποια ομάδα κι αν «υπηρέτησε» το έκανε με εξαιρετικό τρόπο. Ακόμα κι αυτοί, όμως, έρχεται η στιγμή που ολοκληρώνουν τον κύκλο τους. Αυτή η στιγμή έφτασε για τον Άγγελο Τσάμη.

Ο γερόλυκος Πατρινός ανακοίνωσε, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, το τέλος της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Πατρών. Όπως έγραψε «έκλεισε ο κύκλος της Πάτρας με την φανέλα του Απόλλωνα στο παλμαρέ μου να είναι πλήρης.

– 8 χρόνια στην Ολυμπιάδα
– 2 χρόνια στον Προμηθέα
– 1 χρόνο στον Απόλλωνα

Ελπίζω να αναγνωρίσετε ότι τίμησα όλες τις φανέλες όπως με τιμήσατε εσείς για να είμαι μέλος σας. Εύχομαι τα καλύτερα και σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας».

Ο Τσάμης δεν προχώρησε σε αποκάλυψη για το τι σκέφτεται να κάνει, πάντως δεν φαίνεται διατεθειμένος να τα παρατήσει. Και γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού έχει ακόμα δυνάμεις και παραμένει πάντα αξιόπιστη μονάδα. Κατά συνέπεια έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος προφανώς θα είναι εκτός της Πάτρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ