Τρέχει και πάλι η ΑΕΚ με το ΒΑΤ και τις οφειλές της

Τρέχει και πάλι η ΑΕΚ με το ΒΑΤ και τις οφειλές της

Δικαιώθηκαν από το ΒΑΤ Εμπάκουε και Άτιτς κι η ΑΕΚ οφείλει να τους πληρώσει, για να μην μπλέξει σε περιπέτειες, όταν θελήσει να κάνει μεταγραφές.

Ολοένα κι ένας παίκτης εμφανίζεται όχι μόνο να διεκδικεί χρήματα από την ΑΕΚ, αλλά να την… κερδίζει στο ΒΑΤ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Τρέβορ Εμπάκουε και Έντιν Άτιτς να δικαιωθούν από το Διαιτητικό Δικαστήριο και πλέον να υποχρεώνουν την «Ένωση» να τους καταβάλλει τα χρήματά τους, αν θέλει να κάνει μεταγραφές για τη νέα περίοδο.

Ο Άτιτς ήταν ένα πλάνο φιλόδοξο, το οποίο στην ουσία δεν βγήκε ποτέ, καθώς μπορεί να ανήκε για τρία χρόνια στον «δικέφαλο», πέρασε όμως αρκετό διάστημα ως «δανεικός» στα Τρίκαλα και το Σεράγεβο, ενώ ο Εμπάκουε αγωνίστηκε στην ομάδα στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Το ΒΑΤ αποφάσισε ότι ως προς τον πρώτο οφείλει να πληρώσει 10.000 ευρώ, ενώ για τον Εμπάκουε θα χρειαστεί να καταβληθούν 22.500 δολάρια στον παίκτη και 40.000 στον ατζέντη του (εμφανίζεται η εταιρεία Agency BeoBasket). Το… καλό για την ΑΕΚ είναι ότι δεν έχει λόγο να βιαστεί να καλύψει τις οφειλές της, καθώς άμεσα δεν συντρέχουν λόγοι απόκτησης παικτών, ώστε να χρειάζεται να είναι… καθαρή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ