Η… έκρηξη του Αλέξανδρου Σιγκούνα. «Γιατί έτσι σας βολεύει»

Η… έκρηξη του Αλέξανδρου Σιγκούνα. «Γιατί έτσι σας βολεύει»

Το ξέσπασμα του Σιγκούνα, δείχνει την άλλη όψη του νομίσματος, αλλά και πως μάλλον κανείς δεν ρώτησε τους παίκτες, για το… καλό τους.

Αν έχετε την εικόνα ενός νεαρού παιδιού, ο οποίος ξέρει μόνο να πετυχαίνει καλάθια, να μαζεύει ριμπάουντ, να μοιράζει ασίστ και δεν έχει άποψη, προφανώς δεν έχετε στον νου σας τον Σιγκούνα. Ο πρώην παίκτης του Κοροίβου (στα μισά της σεζόν μετακόμισε στην Κροατία και την Όσιγιεκ) πήρε θέση, απέναντι σε όσα συμβαίνουν και στις αποφάσεις που λαμβάνονται για τους παίκτες, χωρίς τους παίκτες.

Τι υποστήριξε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook;
«Όσον αφορά τον τερματισμό των πρωταθλημάτων μπάσκετ, λόγω κορωνοϊου… Ε, φτάνει πια με αυτήν την καραμέλα! Εάν το Υπουργείο Υγείας έδινε το ΟΚ για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, θα έβρισκε τις ομάδες σύμφωνες δηλαδή; ΠΟΤΕ!

Απλά βολεύει που δεν θα πέσει κανείς (ειδικά Α1) κι επίσης βολεύει που γλίτωσαν οι ομάδες τουλάχιστον 3 μηνιάτικα από τα συμβόλαια των παικτών, ενοίκια σπιτιών, διατροφές, έξοδα ταξιδιών κλπ κλπ… Μην λέτε λοιπόν ότι προέχει η υγεία των παικτών.

– Είμαι υγιής όταν ο επόμενος επίσημος αγώνας με την ομάδα μου θα είναι 6 μήνες μετά την οριστική διακοπή;
– Είμαι υγιής όταν δεν ανοίγεις τα γήπεδα; Να μπορώ να κάνω προπόνηση, σωστά δομημένη και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, όταν οι πλατείες και οι δρόμοι είναι γεμάτοι; Τα 10 άτομα που θα είμαστε στο γήπεδο σε πείραξαν;
– Είμαι υγιής όταν του χρόνου το πρωτάθλημα θα έχει άπειρους τραυματισμούς (Θεέ μου βγάλε με ψεύτη), γιατί δεν καταφέραμε να προπονηθούμε σωστά για 6 ολόκληρους μήνες;
– Είμαι υγιής όταν μου λες ότι δεν θα πληρωθώ για τουλάχιστον 3 μήνες φέτος; Συν τους καλοκαιρινούς μήνες, που ούτως ή άλλως δεν πληρώνομαι λόγω «αδράνειας».
– Είμαι υγιής όταν στο επόμενο συμβόλαιο για του χρόνου θα μου προσφέρεις τα μισά; Λόγω της κατάστασης φυσικά, κλπ κλπ… Θα έχεις όμως τις ιδίες απαιτήσεις από εμένα.
– Είμαι υγιής όταν με κρατάς μακριά από την ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ;

Υγιείς με τον τρόπο που λεσεις θέλετε, σίγουρα δεν θα είμαι. Μουρλός και Αγανακτισμένος θα είμαι. Ψυχολογικά άρρωστος θα είμαι.

Το συμφέρον των ομάδων και την τσέπη σας βάλατε πάνω απ’ όλους μας. Μήπως να βγάλετε και μια διαφήμιση, σε συνεργασία με την ΑΜΣΤΕΛ που αντί να λέει «Γιατί έτσι μας αρέσει», να λέει «Γιατί έτσι μας ΒΟΛΕΎΕΙ»; Έλεος πια…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ