Ετοιμάζεται για την επιστροφή η Νταρουσάφακα (vid)

Ετοιμάζεται για την επιστροφή η Νταρουσάφακα (vid)

Απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Νταρουσάφακα, προκειμένου να είναι έτοιμοι, μόλις δοθεί το σύνθημα για την επιστροφή.

Οι γείτονές μας θέλουν να «ανοίξουν» και προετοιμάζονται γι’ αυτό. Αν κρίνουμε από τις εικόνες που έρχονται από το αθλητικό κέντρο της Νταρουσάφακα «Ayhan Şahenk», οι Τούρκοι κάνουν όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες, προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν θα ανάψει το «πράσινο φως».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το γήπεδο απολυμάνθηκε με το νέου τύπου υλικό, επιδημικών μέτρων κατά του κορωνοϊού. Και δεν ήταν μόνο το παρκέ και οι εξέδρες του κλειστού, που τέθηκαν σε απολύμανση. Στα αποδυτήρια των αθλητών, στο γυμναστήριο, στα διοικητικά γραφεία, στην αίθουσα Τύπου, στους κοινόχρηστους χώρους, έγινε απολύμανση, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, κατά της πανδημίας.

«Κάνουμε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να μπορέσουμε να συναντηθούμε σε υγιείς, όμορφες μέρες» είναι το μήνυμα, που θέλουν να περάσουν οι άνθρωποι της Νταρουσάφκα, σε συνεργασία με τον δήμο και τους κρατικούς φορείς. Οι Τούρκοι ετοιμάζονται, να δούμε αν θα τα καταφέρουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ