Συνελήφθη στο Σικάγο ο «φοβιτσιάρης» Κλιφ Αλεξάντερ

Συνελήφθη στο Σικάγο ο «φοβιτσιάρης» Κλιφ Αλεξάντερ

Μπλεξίματα με τον νόμο είχε ο Κλιφ Αλεξάντερ, πρώην παίκτης της Μπάμπεργκ και νυν της γαλλικής Λε Μαν. Οπλοκατοχή, ναρκωτικά και μη χειρότερα.

Είπε ότι πήγαινε σε σημείο που φοβόταν για τη ζωή του, γι’ αυτό και κουβάλησε όπλο, παρότι δεν είχε σχετική άδεια. Εκείνο που δεν μπόρεσε να εξηγήσει ήταν η κατοχή κάνναβης, αλλά ο Κλιφ Αλεξάντερ κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου. Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης κι αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε (χθες το απόγευμα) ελεύθερος.

Πρόκειται για παίκτης που είχαμε γνωρίσει από την Μπάμπεργκ, με την οποία μάλιστα είχε βρεθεί πέρυσι απέναντι στην ΑΕΚ, στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μάλιστα εξαιρετική απόδοση. Από τη Γερμανία βρέθηκε στη Λε Μαν και λόγω κορωνοϊού στο Σικάγο, όπου έκανε το… λάθος (λέμε τώρα) να παραβιάσει «STOP» σε διασταύρωση.

Τον είδαν αστυνομικοί, οι οποίοι τον σταμάτησαν και στον έλεγχο που ακολούθησε τους είπε ότι είχε όπλο (και μάλιστα γεμάτο) κάτω από το κάθισμά του, αλλά και ποσότητα κάνναβης. Μην έχοντας τη σχετική άδεια μεταφοράς του όπλου, τον συνέλαβαν και του απήγγειλαν κατηγορίες, οι οποίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, γεγονός που μπορεί να θέσει σε πρόβλημα την ευρωπαϊκή του καριέρα. Στα 24 ο Αλεξάντερ φαίνεται πως έχει αρκετές… κακές συνήθειες. Άντε να δούμε πώς θα ξεμπλέξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ