Σκαριόλο: «Είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες»

Σκαριόλο: «Είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες»

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας αλλά και βοηθός των Ράπτορς, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να επιστρέψει στην δράση το ΝΒΑ, μετά από την τρίμηνη αγωνιστική αποχή.

Τα πράγματα στις ΗΠΑ σίγουρα είναι στον αέρα. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, τόνισε από την μεριά του πως δεν καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο είναι να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση οι παίκτες μετά από τρίμηνη απουσία.

Ο συνεργάτης του Νικ Νερς στον πάγκο των Τορόντο Ράπτορς  μίλησε στην ισπανική «Marca» και δήλωσε για το πλάνο του πως: «Περιμένουμε να μάθουμε τα νέα. Επικοινωνούμε συχνά με την ομάδα και την λίγκα. Ως προπονητές έχουμε καθημερινή επικοινωνία μεταξύ μας. Ελπίζουμε να μας πουν τι θα γίνει με την λίγκα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν προβλέψεις. Νιώθουμε πως όλοι προσπαθούν μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα. Όμως, δεν γνωρίζουμε πότε θα συμβεί αυτό. Επίσης, δεν ξέρουμε πώς θα είναι η κατάσταση στα θέματα υγείας. Η επόμενη σεζόν, πάντως, αναμένεται να αρχίσει πιο αργά.

Ακούμε πως η σεζόν μπορεί να ολοκληρωθεί στο Ορλάντο ή το Λας Βέγκας. Έχει λογική από όποια πλευρά και αν το δεις. Όμως, στο πνευματικό επίπεδο μπορεί να είναι δύσκολο για τους παίκτες. Είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους για δυο – τρεις μήνες, λόγω του ιού και ενδέχεται να συμβεί ξανά το ίδιο για δυο – τρεις μήνες για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι τα συμφέροντα της λίγκας, τα χρήματα που βρίσκονται στην μέση. Η τηλεόραση απαιτεί να δείξει το προϊόν που έχει πληρώσει. Μας είπαν πως θα είμαστε ασφαλείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ